Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Adiko banka krediti

Adiko banka krediti

U svijetu razvijenog kapitalizma novac je bitan za sve. Školarine, stan, putovanja, vjenčanja, auti, sprovod… Normalan život zahtjeva puno novaca, a za one koji nemaju novac u zadanom trenutku, krediti se čine kao najbolja opcija. Adiko banka krediti znaju kako ponuditi kredite svojim klijentima za najbolje opcije u skladu s njihovim mogućnostima, a dugogodišnje poslovanje kreditima pretvorile su Adiko u simbol kreditnog poslovanja. Adiko banka krediti sežu od malih kredita s kratkim rokom otplate, nenamjenskih kredita, kredita za auto, stambenih kredita i drugih. Današnji ritam života stalno zahtjeva veću količinu novaca, a kad zapne, tu su Adiko banka krediti.

Adiko banka krediti – nenamjenski krediti za sve Vaše snove

Imate dugo već plan odvesti svoju suprugu na putovanje u Bali? Željeli biste napokon platiti taj biljarski stol kako biste onu gostinjsku sobu pretvorili u lounge? Sanjate o uređenju obiteljske kuće? Uz nenamjenske kredite Adiko banke Vaši snovi postaju stvarnost, a Vaše ideje realnost. Ne odgađajte svoje snove u nedogled kada Vam se rješenja nameću sama od sebe. Adiko banka krediti osmišljeni su upravo zato da bi svatko imao priliku ostvariti svoje planove, bili oni poslovni ili jednostavno životni. Vaši životni planovi trebaju pažnju. Predahnite od svakodnevnog života i odvedite svoju suprugu na to putovanje. Priuštite si nešto kao dokaz Vašeg rada i Vašeg života. Uz Adiko kredite sve možete!

Adiko banka krediti – stambeni krediti za novi početak

Selite se u novi grad? Planirate tamo ostati do kraja života? Možda ste mlada žena koja želi uploviti u bračne vode s dugogodišnjim partnerom? Uz stambene kredite Adiko banke priuštite si svoje mjesto stanovanja i napokon odselite iz kuće gdje ste rođeni! Adiko banka krediti omogućit će Vam da se preselite u grad. Omogućit će Vam da započnete novi dio Vašeg života negdje daleko. Gdje god želite. Adiko banka krediti dat će Vam razlog da Vaš san postane stvarnost! Možda je sada vrijeme da napokon započnete neke planove koji su Vam u glavi već godinama.

Adiko banka krediti – kredit za auto iz snova

Jedan ste od onih koji pate za dobrim autima? Za Vas postoje auti i prijevozna sredstva? Auto je važan faktor u životu svakoga od nas, a za one koji pate za dobrim autima tu su Adiko banka krediti za auto pomoću kojih ćete napokon voziti automobil koji Vi želite! Za sve Vaše snove Adiko banka krediti su Vaše rješenje. Ne provedite više ni jednu noć maštarenja, počnite raditi na svojim snovima danas!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (550 ocjena)

Home » Adiko banka krediti