Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Amex krediti

Amex krediti

Kao ljudi ovoga modernoga doba, svjesni smo i sami mi da je svijet postao veoma nepredvidiv. Stvari se mogu u jednom trenu samo preokrenuti, a da mi u tome trenutku nismo spremni za novu situaciju te i dodatno prilagođavanje na nju. Može vam se mnogo toga dogoditi i trebate biti u sposobnosti da se nosite s njom, te riješite dati problem što brže, bolje i jednostavnije. Zato za vas je najbolja i najsigurnija opcija Amex krediti, koji će uvijek biti tu uz vas da vam pomognu u čemu god da vam treba pomoć. Može biti u pitanju bilo što, od malih do većih stvari, no najbitnije je da znate da uvijek imate tu opciju u spremnosti.

Amex krediti – brza isplata gotovine

S odabirom Amex krediti, imate mogućnost da sami odaberete kakav kredit želite odnosno sami možete birati koliki iznos kredita želite, te koji rok isplate vama najviše paše, normalno, ovisno o mogućnostima koji imate, koji je u ovom slučaju imate rok isplate do čak 60 mjeseci. Amex krediti može izrealizirati u vama najbližoj poslovnici koja ima tu opciju kredita u svojoj ponudi. Uz Amex krediti možete računati na veoma brzu realizaciju kredita te isplatu u najbržemu roku, jer je i njima i vama u interesu da što prije dobijte potrebna sredstava koji vam u tome trenutku hitno trebaju.

Amex krediti – brzo i jednostavno

 Za potrebnu dokumentaciju neće vam trebati brdo papira. Jer za Amex krediti nisu htjeli komplicirati s time, već su htjeli za interes njih i njihovih klijenata im olakšati poslovanje tako da su smanjili i pojednostavili sami proces ugovaranja Amex krediti. Tako da za buduće ugovaranje Amex krediti sve što će vam biti potrebno su preslika vaše važeće osobne iskaznice, za dodatnu dokumentaciju koja će vam možda potrebna možete veoma jednostavno povjeriti kroz web stranicu banke koja ima tu opciju Amex krediti dostupno u svojoj ponudi.

Amex krediti – s vama kroz život

S Amex krediti ste stavljeni u mogućnosti da lakše, brže i jednostavno riješite situaciju gdje vam je potrebno dodatna sredstava nego što imate trenutno. Može biti u pitanju bilo što, bilo da se radi o uređenju kuhinje u vašemu domu, kupnja novoga auta, odlazak na egzotično putovanje na drugom kraju svijeta ili otplaćivanje školarine vašega studenta. O čemu god da se radi, bitno da je da uvijek možete računati na Amex krediti. Jer neke stavri u životu su prolazne, no Amex krediti su uvijek tu za vas, s vama kroz život.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (492 ocjena)

Home » Amex krediti