Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

APN krediti

APN krediti

Agencija za pravni promet i posredstvo nekretninama mnogima je prva solucija kad je u pitanju podizanje stambenog kredita. Zašto? APN nudi subvencionirane kredite za građane, a u uskoj je suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja. Ovaj model državnog subvencioniranja uzet je iz starog socijalističkog sustava i preformulirao ga za današnje vrijeme. APN krediti vrlo su čuveni način za postizanje vlastitog stana a evo i zašto:

APN krediti – unikatna solucija za mlade obitelji

Natječaji za APN kredite daju šansu mladim obiteljima da kupe svoju prvu nekretninu uz državnu pomoć. Čak i početkom 2020. godine, u jeku svjetske pandemije koronavirusa natječaji za APN kredite vrijede i dalje. APN krediti pomoći će mladim obiteljima za bolji start, a rate kredita subvencionirane su od 30 do 50 posto ovisno o više parametara. APN krediti najbolja su solucija za mlade obitelji koje se spremaju kupiti stan. Ove subvencije računaju se samo ako je u pitanju obitelj s djecom, odnosno nužni faktor za postizanje APN kredita jesu djeca. Ukoliko obitelj tokom otplate kredita dobije još djece, subvencija se produžuje, a za detaljnije informacije o parametrima ovakvih natječaja najbolje je da se raspitate u APN-u. APN krediti stoga će biti odabir mnogih mladih obitelji.

APN krediti – model poznat bivšim socijalističkim zemljama

Natječaji ovakve vrste prvestveno su osmišljeni kako bi potakli demografsku obnovu stanovništa, no model je vrlo sličan državno-subvencioniranim nekretninama u bivšem sistemu. Isti model može se naći u današnjim država  nekadašnjem socijalističkog sustava. Državno sponzorstvo po pitanju nekretnina daje priliku mladim obiteljima da započnu svoj samostalni život lakše, a pritom da se posvete osnivanju obitelji s djecom više nego da samo mare o financijama. APN krediti upravo su takav proizvod.

APN krediti – natječaji u 2020. godini

Ministarstvo je u ožujku 2020. godine izjavilo da svi natječaji za APN kredite će se sprovesti do kraja neovisno o vanrednoj situaciji. Natječaji za ovu godinu produženi su, a prijavio se već velik broj aplikanata. Popularni model i APN krediti sprovest će se čak i doba koronavirusa, a subvencije kredita trajat će isti vremenski period kao i u normalnim uvjetima. APN krediti ostaju oslonjivi čak i doba svjetske pandemija, a rezultat ovakvog modela poticanja gradnje i demografske obnove ići će na korist mladih roditelja i njihove financijske situacije, kao i na korist države u sprovođenju vlastite politike. Ovakva vrsta stambenog kredita može čekati i Vas ili nekoga koga poznajete stoga je uvijek pametno iscrpno se informirati kad su u pitanju krediti i kreditno poslovanje.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (361 ocjena)

Home » APN krediti