Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Apn subvencionirani krediti

Apn subvencionirani krediti

Kada je riječ o podizanju stambenog kredita, za većinu parova to predstavlja veliku prekretnicu u životu i jednu od najboljih mogućnosti da ispune važan životni cilj. No, uzimajući u obzir da to podrazumijeva i niz značajnih financijskih aspekata, za mnoge apn subvencionirani krediti predstavljaju izvrsnu soluciju.

Apn subvencionirani krediti – Šanse za mlade roditelje

Kupovina prve nekretnine je prvi veliki korak za mlade parove, ali i značajna financijska obaveza koju treba preuzeti. Današnjim mladim kupcima može biti dovoljno veliki izazov da pronađu nekretninu po želji, dok je pitanje financiranja prožeto nizom ključnih faktora vezanih za troškove, uvjete i otplatu.

Iako kupovina nekretnine može biti veliki financijski izazov, apn subvencionirani krediti omogućili su mladim porodicama da to ostvare na mnogo lakši način. Kako je velika pažnja posvećena pristupačnosti stambenog rješenja za mlade, raspoloživost apn subvencioniranih kredita doprinijelo značajnom pojednostavljenu u dolasku do financiranja stambenog prostora. Apn u suradnji s Ministarstvom graditeljstva omogućilo je subvencionirane kredite i olakšalo zahtjeve mladih za ostvarenje imovinskih ciljeva. Naime, kao model subvencioniranja uz pomoć države, apn subvencionirani krediti predstavljaju izuzetan način u dolasku do prve nekretnine.

Što treba znati o ponudi apn subvencioniranih kredita?

Posjedovanje i vlasništvo nad nekretninom promatra se kao jedan od najvažnijih ciljeva. Za mlade parove, ponuda apn subvencioniranih kredita pruža najbolju moguću šansu da postanu vlasnici nekretnine uz posebnu ponudu u smislu brojnih financijskih olakšica i niza pogodnosti.

Apn subvencionirani krediti pružili su priliku mnogim mladim porodicama da ostvare svoj san o prvoj nekretnini uz pomoć države. Uz primjenu ovog modela kredita rate su subvencionisane i do 50%, što je izuzetno olakšanje u smislu velike uštede na financijskom planu. Budući da je za većinu mladih koji prvi put kupuju nekretninu neophodno da budu upoznati kako sve to funkcionira, ovaj vid subvencije odnosi se na porodice sa djecom što predstavlja jedan od važnih faktora. Apn subvencionirani krediti su jedna od najboljih mogućih opcija za kupce prvog doma, imajući u vidu fleksibilnost i pomoć u smanjenju ukupnih troškova za nekretninu. Da bi ste saznali više o opciji apn subvencionirani krediti ili imate određena pitanja u vezi sa cijelim postupkom, za detaljnije informacije se možete raspitati kod Apn-a.

Raspitajte se o svim prednostima koje pružaju apn subvencionirani krediti

U razmatranju najbolje ponude na tržištu nekretnina, mnogi mladi roditelji temeljno istražuju i dodatne mogućnosti, odnosno pogodnost subvencioniranih kredita. Imajući u vidu pogodnosti apn subvencioniranih kredita nesporno je da popularnost ovog modela subvencioniranja sve veća. Apn subvencionirani krediti potakli su veliko interesovanje mladih roditelja da istraže sve mogućnosti ove izuzetne ponude.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (195 ocjena)

Home » Apn subvencionirani krediti