Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton banka

Aton banka

U vremenu u kojem ljudima svakodnevno trebaju financijska rješenja prilagođena njihovom načinu života, aton banka u svojoj ponudi ima najbolje opcije kredita, zajmova i pozajmica. Aton banka svojim klijentima nudi najbolja bankarska riješenja, pomažući im u donošenju najboljih financijskih odluka.

Za najbolja rješenja s izvrsnim pogodnostima – aton banka

Ako se vaši dugovi nagomilavaju  vrijeme je da počnete tražiti rješenje koje će vam omogućiti da se vratite u stanje financijske stabilnosti. Aton banka nudi izvrsne mogućnosti financiranja  kroz kredite i pozajmice koji su prilagođeni individualnim potrebama korisnika. Krediti aton banka omogućavaju pristup novcu kada vam je potreban ili u hitnim situacijama kada je brz pristup gotovini od ključnog značaja.  Nudimo širok spektar usluga  dizajniranih kako bi podržale sve potrebe korisnika u ostvarenju njihovih financijskih ciljeva. Uz ponudu aton banke možete izabrati najbolje riješenje kako bi ste ispunili svoje novčane potrebe i tako objediniti: svoje dugove, platiti troškove obrazovanja, zdravstvene njege, pokrenuti svoje projekte, ići na putovanje ili doći do potrebne financijske potpore u svakodnevnom životu. Aton banka pruža siguran i pouzdan način financiranja, što je klijentima omogućilo da brže i lakše dođu do odobrenja, uz transparentne uvjete.

Aton banka – brzo, sigurno i praktično

Danas je sve više ljudi koji traže najprikladnija kreditna riješenja, pri čemu odabir uglavnom zavisi od brzine i fleksibilnosti tražene usluge. Uz to, postizanje veće financijske sigurnosti i izlazak iz dugova smatra se najvažnijim za ekonomsku stabilnost. Kada tražite odgovarajuću varijantu financiranja uvijek treba odabrati onu koja najbolje odgovara vašem cilju.  Aton banka prepoznata je kao vodeća i lider je u bankarskom sektoru. Ako tražite jednostavan pristup kreditu, aton banka biće sjajna opcija. Zahvaljujući izvrsnim varijantama kredita koje ima u svojoj ponudi, aton banka  omogućava vam da lako i putem interneta ostvarite kredite i dođete do sjajnih pogodnosti. Kada su u pitanju rješenja za financiranje, aton banka nudi kratkoročne, srednjoročne i dugoročne kredite koji omogućavaju dobivanje potrebnih resursa.

Aton banka – transparentno i pouzdano

Traženje odgovarajućeg kreditnog rješenja se može činiti kompliciranim jer mnogo puta korisnici ne znaju odakle početi. Pri tom, stvari postaju još složenije kada je u pitanju izbor financijske institucije, jer kao što je poznato, odgovarajući koncept kreditiranja podrazumijeva i niz aspekata. Budući su nove tehnologije olakšale mnogobrojne aspekte našeg života, to je doprinijelo da uz inovativna rješenja aton banke korisnici na raspolaganju imaju sjajan izbor online kredita. Kada želite refinancirati dug, putovati ili preurediti dom, krediti aton banke su odlična alternativa. Kod nas možete pronaći najbolju ponudu kredita, uz najfleksibilnije uvjete na tržištu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (491 ocjena)

Home » Aton banka