Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Bankovni krediti na ostatak primanja

Bankovni krediti na ostatak primanja

Na raspolaganju građani danas imaju veliki izbor kada su u pitanju bankovni krediti. Iako je nekad teško znati kako napraviti najbolji izbor, jer postoji bezbroj mogućnosti financiranja, bankovni krediti na ostatak primanja spadaju u mnogo manje zahtjevnu opciju u odnosu na druge vrste kredita. Naime, riječ je o jedinstvenom vidu pozajmljivanja koji se lako može realizirati i onda kada je prisutna obustava jedne trećine mjesečnih primanja. Budući da je ovo veoma prilagođena varijanta kredita, nema jamaca i sudužnika, uvijek je treba uzeti u obzir.

Bankovni krediti na ostatak primanja – jednostavno i brzo

Imati rezervni novac koji se početkom ili krajem mjeseca može odvojiti na stranu danas za mnoge građane predstavlja luksuz. Sve češće za ljude dodatna ušteda čini se nezamislivom. Uz sve veće troškove života mnogi se još uvijek bore da svakog mjeseca sastave kraj s krajem. U takvim situacijama bankovni krediti na ostatak primanja omogućavaju pristup određenim iznosima novca što je pravo rješenje da se vrati financijska stabilnost u život.

Što predstavljaju bankovni krediti na ostatak primanja?

Vjerojatno ste bili u prilici da čujete za ponudu bankovni krediti na ostatak primanja, ali niste sigurni o kakvoj vrsti kredita se radi. Naime, bankovni krediti na ostatak primanja spadaju u gotovinsku varijantu kredita koji klijent može realizirati na osnovu mjesečnih primanja. U slučaju da je prisutno određeno zaduženje to ne ograničava realizaciju bankovnog kredita na ostatak primanja.

Kakvi su uvjeti potrebni da bi se odobrio bankovni kredit na ostatak primanja?

Bankovni krediti na ostatak primanja smatraju se idealnom opcijom za one građane koji imaju veće prihode ili visoku mirovinu. Visina mjesečnog primanja je glavni faktor na osnovu koga se određuje mogućnost odobrenja, odnosno klijenta koji ispunjava uvjete. No, za one građane koji imaju račun u blokadi, deo plate koji nije opterećen obično nije dovoljan da bi pokrio ovu vrstu kredita.

Tko može podnijeti zahtjev za bankovni kredit na ostatak primanja?

Pronalaženje pravog kredita prema vlastitim potrebama je presudno, kao i uvjeti koji su potrebni za dobivanje odobrenja. Budući da postoji mnogo izbora, najprije treba provjeriti ponudu koja postoji na tržištu. Izuzetno popularan način da se brzo dođete do gotovine su bankovni krediti na ostatak primanja. Ako planirate podnijeti zahtjev za bankovni kredit na ostatak primanja neophodno je da ispunjavate određene uvjete. Podnositelj zahtjeva treba biti zaposlen na neodređeno ili ako je riječ o umirovljenicima njihova primanja moraju biti uredna. Nakon što donesete odluku o podnošenju zahtjeva za kredit, neophodno je usporediti banke na tržištu i ponude koje imaju. Treba uzeti obzir da se uvjeti kod pojedinih banki mogu razlikovati kod određenih uvjeta, u smislu statusu zaposlenog, mjesečnih prihoda i godina života kod umirovljenika.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (468 ocjena)

Home » Bankovni krediti na ostatak primanja