Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice do 20.000 kn

Brze pozajmice do 3000 EUR

Brze pozajmice do 3000 EUR u Erste banci

Želite platiti vozački ispit ili možda fiksni aparatić za zube, ali nemate na raspolaganju potrebnu količinu novca? Ne brinite, otiđite po brze pozajmice do 3000 EUR u Erste banci i ostvarite svoju želju.

U nastavku teksta donosimo vam koji su sve uvjeti kod podizanja brze pozajmice do 3000 EUR u Erste banci. Prvi uvjet je taj da imate redovita primanja na svom bankovnom računu, a drugi uvjet je da budete redoviti u plaćanju mjesečnih rata pozajmice. Pozajmice do 3000 EUR u Erste banci podižete po fiksnoj kamatnoj stopi od 6 %. Vrijeme otplate sami odabirete i ono se može protezati od 13 do 120 mjeseci.

Na vama je da odaberete u kojem vremenskom periodu želite otplatiti pozajmicu, a savjetuje vam se da odabir temeljite na svojim financijskim mogućnostima. Duži vremenski rok sa sobom povlači i veći iznos kamate koji morate platiti na ugovorenu glavnicu pozajmice. Brzu pozajmicu možete zatražiti u poslovnici ili putem online-a.

Brze pozajmice do 3000 EUR u Raiffeisen banci

Vidjeli ste odličnu ponudu za putovanje? Ili ste naišli na super komad namještaja na akciji? Ali nemate s čime platiti to? Ako je vaš odgovor da, onda su brze pozajmice do 3000 EUR u Raiffeisen banci idealno rješenje za vas. Sve vaše ideje, želje i planove možete realizirati uz brze pozajmice do 3000 EUR u Raiffeisen banci.

Brze pozajmice u Raiffeisen banci možete ugovoriti u samoj poslovnici ili putem online zahtjeva. Minimalni iznos koji možete je zatražiti jest 2000 eura. Prilikom ugovaranja možete birati želite li fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu. Promjenjiva kamatna stopa se kreće oko 5, 6 % i kod nje postoji opasnost naglog povećanja zbog eventualne financijske krize, dok s druge strane fiksna kamatna stopa iznosi 5, 9 % i ona se ne mijenja tijekom vremena otplate.

Vrijeme otplate se kreće između 36 i 120 mjeseci i na vama je da odaberete u kojem vremenskom periodu želite vratiti brzu pozajmicu. Dokumentacija koja vam treba jest zahtjev za pozajmicom te potvrda poslodavca o statusu zaposlenja. Za dodatne informacije raspitajte se u vama najbližoj Raiffeisen banci.

Brze pozajmice do 3000 EUR u PBZ banci

Novac vam je potreban hitno kako bi platili popravak automobila ili kako bi mogli ići na ljetovanje? Brze pozajmice do 3000 EUR u PBZ banci pomoći će vam da riješite sve svoje potrebe. Pročitajte ovaj tekst i saznajte sve tome kako doći do brze pozajmice do 20. 000 kn u PBZ banci.

Baš kao i kod već navedenih banaka i kod PBZ banke brze pozajmice možete ugovoriti direktno u poslovnici ili putem Internet zahtjeva. Minimalni iznos pozajmice mora biti 2000 eura. Ako pozajmicu ugovarate po fiksnoj kamatnoj stopi od 5, 48 %, onda dobivenu pozajmicu morate vratiti u dogovorenom vremenskom periodu kojeg sami odaberete, a ponuđeno vam je razdoblje od 13 do 120 mjeseci.

S druge strane, ako pozajmicu ugovarate po varijabilnoj kamati, onda vam je ponuđeno razdoblje od 49 do 120 mjeseci. Varijabilna kamatna stopa se kreće oko 5, 66 %. Kako bi dobili brzu pozajmicu u PBZ banci također vam je potreban evidencija o redovitim primanjima na svom računu. Osobe mlađe od 18 godina ne mogu dobiti brzu pozajmicu u PBZ banci.

Ukoliko imate još nepoznanica o pozajmicama u PBZ banci, slobodno se o njima raspitajte kod službenih djelatnika u PBZ poslovnici ili putem online upita.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (504 ocjena)

Home » Brze pozajmice do 3000 EUR