Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Brza posudba novca unatrag deset godina gotovo da nije bila moguća, osim ako ste odlučili novac pozajmiti od obitelji ili prijatelja. A ni to nije uvijek išlo glatko zato što najmiliji gotovo uvijek žele kontrolu nad posuđenim novcem. Odnos se htjeli mi to priznati ili ne, nepovratno mijenja. No otkad su se na sceni pojavile kreditne kuće, pozajmljivanje je postalo brže i jednostavnije. Novac kola kao i bilo koja druga roba.

Do brze pozajmice na opću uplatnicu samo uz osobnu iskaznicu

Brze pozajmice na opću uplatnicu postale su iznimno popularne zato što su lako dostupne. Kompletna realizacija brze pozajmice na opću uplatnicu ide preko interneta. Možete ih tako zatražiti na putu do posla, dok čekate kavu s prijateljicom ili dok pratite svoju omiljenu seriju. Procedura je jednostavna, a uključuje tek dva osnovna dokumenta koja svaki od nas ima doma, presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Brze pozajmice na opću uplatnicu dostupne su i radnicima i umirovljenicima

Brze pozajmice na opću uplatnicu dostupne su svim građanima koji paze na financijsku urednost svojih računa. Nije važno jesu li u radnom odnosu ili u mirovini, najvažnije je da im račun nije u blokadi. Kreditne kuće se za razliku od banaka ne oslanjaju na kreditnu sposobnost klijenata, pa samim time ne isključuju ljude zaposlene na određeno vrijeme, one koji su već nekome jamci ili su korisnici inozemnih mirovina. Najvažnije je da imaju redovna primanja i da uredno podmiruju svoja dugovanja.

Kako do brze pozajmice na opću uplatnicu

Brze pozajmice na opću uplatnicu reklamiraju se na internetu, u novinama, letcima… Kada je izbor prevelik, nije lako odlučiti koja je najbolja za nas. Pomoći može kreditni oglasnik u kojem stvarni korisnici ostavljaju komentare i ocjenjuju kreditne linije pojedinih kreditnih kuća. Jednako tako po odabiru pozajmice koja najbolje zadovoljava vaše potrebe treba svakako provjeriti legitimnost kreditne kuće. Ne posluju sve u skladu sa zakonom već nastoje loviti u mutnom pa novac posuđuju bez ugovor i ikakvih pisanih tragova. Mnogi na to ne paze zato što im novac hitno treba, a tada je već prekasno.

Koliko brzo brze pozajmice na opću uplatnicu sjedaju na račun?

Brze pozajmice na opću uplatnicu na račun sjedaju u samo nekoliko minuta. Rok isplate nikada nije dulji od 24 sata od podnošenja zahtjeva tako da uvijek možete znati kada možete računati na novac. Sama brzina obrade zahtjeva ovisi o priloženoj dokumentaciji, ali i količini pristiglih zahtjeva.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (631 ocjena)

Home » Brze pozajmice na opću uplatnicu