Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmnice

Brze pozajmnice

Brze pozajmnice za studente

Student ste i hitno vam treba novac za platiti ratu školarine, za platiti terensko putovanje ili novogodišnje putovanje sa ekipom s fakulteta? Ukoliko vam roditelji ne mogu platiti navedene potrebe ili vi sami ne možete dovoljno zaraditi svojim studentskim poslom, onda su brze pozajmnice za studente pravo rješenje za vas. Sviđa vam se pomisao za uzimanje brze pozajmice, ali ste istovremeno jako oprezni jer ne raspolažete svim informacijama o njima.

Ne brinite, ovaj tekst će vam dati sve informacije o tome što su brze pozajmnice za studente. Prvo što trebate jest revidirati svoje financijsko stanje, tj. u kojem periodu ćete moći vratiti brzu pozajmicu, a da si pritom ne morate uskraćivati ostale stvari, poput hrane, odjeće ili izlazaka sa prijateljima.

Drugo što trebate napraviti je točno izračunati iznos koji trebate platiti za svoju potrebu, bilo da je riječ o školarini, putovanju ili nečem drugom. Kada to definirate pronađite davatelja brze pozajmice koji će vam ponuditi najbolje uvjete. Ukoliko ćete pozajmiti do 400 EUR, onda vas većina davatelja pozajmica neće tražiti platnu listu. Za kraj treba još jednom treba naglasiti da ne posuđujete iznose koje ne možete vratiti i koji vas mogu uvesti u začarani krug dugovanja.

Brze pozajmnice za poduzetnike

Odlučili ste krenuti u poduzetničke vode? Osmislili ste proizvod ili uslugu za koju smatrate da ćete imati veliku potražnju i veliko tržište? Razradili ste plan s kojim ćete svoj posao podignuti na noge i s kojim ćete pobijediti konkurenciju? Riješili ste poslovni prostor u kojem ćete obavljati svoj posao i kupili ste većinu opreme koja vam treba, tj. ostao vam je mali dio opreme koju trebate kupiti, ali više nemate kapitala s kojim biste to kupili?

Ili ste jednostavno poduzetnik koji već dugo posluje i došao vam je veliki režijski račun koji trenutno ne možete platiti? Za obje situacije rješenje su brze pozajmnice za poduzetnike. Sve što trebate znati o tome što su brze pozajmnice za poduzetnike je to da su one instant pomoć za sve poduzetnike koje zatekne nekakva financijska prepreka.

Prilikom ugovaranja o visini pozajmice vodite računa o uvjetima po kojima ugovarate vrijeme otplate i kamatnu stopu. Naime, nemojte se dovesti u situaciju da posuđenu pozajmicu ne možete vratiti u dogovorenom periodu, jer to može izazvati poteškoće u vašem daljnjem poslovanju zbog duga koji bi nastao.

Brze pozajmnice za blokirane

Financijska kriza 2008. godine prouzročila vam je velike financijske poteškoće zbog kojih ste dospjeli na popis blokiranih osoba? Dobili ste iznenadni otkaz na svom poslu i više ne možete plaćati svoje ugovorene obveze poput internete, mobitela ili neke druge stvari? Ili jednostavno više ne možete plaćati kućanske režije i zbog toga su vam blokirali vaš bankovni račun.

Zbog svega navedenog spajate kraj s krajem i još na to vam zatreba hitno novac za popravak veš mašine ili morate platiti djetetu školske knjige? Ne vidite gdje bi mogli doći do novca? Ako je vaš odgovor na sve navedeno da, onda su brze pozajmice za blokirane idealno rješenje za vas. Ukoliko imate određenih nepoznanica o tome što su to brze pozajmnice za blokirane, onda svakako morate pročitati ovaj tekst.

Uz pomoć navedenih pozajmica blokirani mogu riješiti svoje određene probleme. Dobra stvar je što se brze pozajmnice primaju na zaštićenom računu i na taj način su zaštićene od možebitnog uzimanja od strane institucija koje su vas blokirale. Prilikom ugovaranja, budite sigurni da ste ugovorili najpovoljnije uvjete za sebe, kako se ne bi produljili svoj problem blokiranosti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (391 ocjena)

Home » Brze pozajmnice