Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti addiko banka

Brzi krediti Addiko banke – uvjeti i mogućnosti

Addiko banka nudi svojim klijentima mogućnost brzog kredita koji se može odobriti u roku od samo nekoliko sati. Ova vrsta kredita namijenjena je za kratkoročna rješenja financijskih problema, poput neplaniranih troškova ili plaćanja računa. U ovom odlomku ćemo se pozabaviti uvjetima i mogućnostima brzih kredita Addiko banke.

Prvo što je važno naglasiti jest da su brzi krediti Addiko banke namijenjeni isključivo postojećim klijentima banke.

To znači da je potrebno otvoriti račun u Addiko banci kako bi se mogao aplicirati za brzi kredit. Također, klijenti moraju imati redovna primanja i ne smiju biti u blokadi.

Kada je riječ o iznosu brzog kredita, Addiko banka nudi kredite u rasponu od 2.000 do 40.000 kuna. Ovisno o potrebama klijenta, moguće je odabrati rok otplate u rasponu od 12 do 60 mjeseci.

Kamatna stopa također ovisi o iznosu kredita i roku otplate, a kreće se od 6,99% do 9,99%.

Važno je napomenuti da se brzi krediti Addiko banke odobravaju bez jamaca i bez hipoteke, što znači da se radi o nezadužujućem kreditu. Međutim, kako bi se kredit odobrio, potrebno je ispuniti sve uvjete koje je postavila banka, uključujući i kreditnu sposobnost klijenta.

Proces apliciranja za brzi kredit u Addiko banci je jednostavan i brz. Klijenti mogu aplicirati putem interneta ili u poslovnici banke.

Potrebno je dostaviti osobne dokumente, dokaz o redovnim primanjima te iznos i svrhu kredita. Nakon toga, banka će provjeriti kreditnu sposobnost klijenta i, ukoliko su svi uvjeti ispunjeni, kredit će biti odobren u roku od nekoliko sati.

Ukratko, brzi krediti Addiko banke su namijenjeni postojećim klijentima banke koji imaju redovna primanja i ne smiju biti u blokadi. Krediti se odobravaju bez jamaca i hipoteke, a moguće je aplicirati za iznose od 2.000 do 40.000 kuna uz rok otplate od 12 do 60 mjeseci. Proces apliciranja je jednostavan i brz, a kredit se može odobriti u roku od nekoliko sati.

Kako do brzog kredita u Addiko banci?

Postupak apliciranja za brzi kredit u Addiko banci je jednostavan i brz. Klijenti mogu aplicirati putem interneta ili u poslovnici banke.

Prvo što je potrebno učiniti jest otvoriti račun u Addiko banci, ako ga već nemate. Nakon toga, potrebno je prikupiti svu potrebnu dokumentaciju, uključujući osobnu iskaznicu, potvrdu o primanjima i dokaz o svrsi kredita.

Nakon što je dokumentacija prikupljena, klijenti mogu aplicirati za brzi kredit putem interneta ili u poslovnici banke. Ukoliko se odluče za online aplikaciju, potrebno je ispuniti obrazac na web stranici banke te dostaviti dokumentaciju u elektroničkom obliku.

Ukoliko se aplicira u poslovnici banke, klijenti će dobiti pomoć od strane bankarskog službenika koji će im objasniti sve uvjete i mogućnosti brzog kredita.

Nakon što je aplikacija podnesena, banka će provjeriti kreditnu sposobnost klijenta i, ukoliko su svi uvjeti ispunjeni, kredit će biti odobren u roku od nekoliko sati.

Kada je kredit odobren, klijenti će dobiti novac na svoj račun u Addiko banci.

Važno je napomenuti da je brzi kredit Addiko banke namijenjen za kratkoročna rješenja financijskih problema, stoga je važno razmotriti svoje mogućnosti prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita. Također, važno je razumjeti sve uvjete i kamatne stope prije nego što se aplicira za kredit.

Ukratko, postupak apliciranja za brzi kredit u Addiko banci je jednostavan i brz. Klijenti mogu aplicirati putem interneta ili u poslovnici banke, a nakon što je kredit odobren, novac će biti uplaćen na račun u Addiko banci. Važno je razmotriti svoje mogućnosti i razumjeti sve uvjete i kamatne stope prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita.

Prednosti i nedostaci brzih kredita Addiko banke

Kao i kod svake vrste kredita, brzi krediti Addiko banke imaju svoje prednosti i nedostatke. U ovom odlomku ćemo se pozabaviti upravo time.

Jedna od glavnih prednosti brzih kredita Addiko banke je brzina odobrenja kredita.

Kredit se može odobriti u roku od nekoliko sati, što je vrlo korisno u situacijama kada su potrebna brza rješenja financijskih problema. Također, kredit se odobrava bez jamaca i hipoteke, što znači da se radi o nezadužujućem kreditu.

Još jedna prednost brzih kredita Addiko banke je mogućnost odabira iznosa kredita i roka otplate prema vlastitim potrebama. Klijenti mogu aplicirati za kredit u iznosu od 2.000 do 40.000 kuna uz rok otplate od 12 do 60 mjeseci.

Kada je riječ o nedostacima brzih kredita Addiko banke, jedan od glavnih nedostataka je kamatna stopa koja može biti relativno visoka, pogotovo u usporedbi s drugim vrstama kredita.

Kamatna stopa ovisi o iznosu kredita i roku otplate, a kreće se od 6,99% do 9,99%.

Još jedan nedostatak brzih kredita Addiko banke je da su namijenjeni samo postojećim klijentima banke. To znači da ukoliko nemate račun u Addiko banci, morat ćete ga otvoriti prije nego što aplicirate za brzi kredit.

Također, važno je napomenuti da se brzi krediti Addiko banke ne preporučuju za dugoročna financijska rješenja.

Radi se o kratkoročnoj opciji za rješavanje financijskih problema, stoga je važno razmotriti svoje mogućnosti prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita.

Ukratko, brzi krediti Addiko banke imaju svoje prednosti i nedostatke. Prednosti uključuju brzinu odobrenja kredita, mogućnost odabira iznosa kredita i roka otplate te nezadužujući kredit bez jamaca i hipoteke. Nedostaci uključuju relativno visoku kamatnu stopu, ograničenje na postojeće klijente banke i kratkoročnu prirodu kredita. Važno je razmotriti sve prednosti i nedostatke prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (625 ocjena)

Home » Brzi krediti addiko banka