Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam hrvatska

Brzi zajam hrvatska

Brzi zajam hrvatska podružnica Erste banke

Korisnik ste usluga koje pruža Erste banka u Hrvatskoj? Želite kupiti novi automobil ili možda želite platiti egzotično putovanje? Želite znati koji to brzi zajam hrvatska podružnica Erste banke nudi? Ako je vaš odgovor na ova pitanja da, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte koji to brzi zajam hrvatska podružnica Erste banke nudi.

Erste banka nudi brze zajmove u visini od 1000 eura do 10000 eura po fiksnoj kamatnoj stopi od 6 %. Vremenski period u kojem morate otplatiti dobiveni brzi zajam kreće se od 13 do 120 mjeseci. Kako bi dobili brzi zajam od Erste banke, morate dostaviti potrebnu dokumentaciju kojom ćete prikazati svoje financijsko stanje.

To najčešće uključuje uvjerenje poslodavca o vašem radnom statusu te vašu platnu listu. Zahtjev za dobivanje brzog zajma možete ispuniti u jednoj od poslovnica Erste banke ili pak putem online aplikacije koja vam omogućuje da zahtjev predate iz udobnosti svojeg doma. Prilikom ugovaranja brzog zajma u Erste banci nije potrebno navesti njegovu namjenu te taj zajam možete koristiti za bilo koju vašu potrebu.

Brzi zajam hrvatska poštanska banka

Brzi zajam hrvatska poštanska banka daje svojim korisnicima kako bi mogli raspolagati gotovinskim novce te isto tako kako bi mogli platiti sve svoje ideje, potrebe, ali i probleme. Brzi zajam hrvatska poštanska banka daje u vrlo kratkom vremenu, tj. proces za prijavu i dobivanje brzog zajma od strane HPB-a je vrlo jednostavan i brz.

Dobiveni brzi zajam možete koristiti za široki spektar potreba i želja. Pa tako tim zajmom možete platiti novi automobil, fakultetsko obrazovanje ili pak možete dobiveni zajam podizati u obliku gotovine, te na taj način plaćati svoje svakodnevne troškove. Zahtjev za dobivanje brzog zajma u Hrvatskoj poštanskoj banci možete predati u poslovnici banke ili putem online aplikacije i uz njega morate priložiti određenu dokumentaciju.

Dokumentacija se odnosi na kopiju važeće osobne iskaznice i na dokumente kojima prikazujete svoju kreditnu sposobnost. Na dobiveni zajam Hrvatska poštanska banka vam zaračuna i kamatnu stopu od 5, 25 %. Rok otplate je 10 godina. No, možete ugovoriti u kraći vremenski period, kako bi platili manje kamatne troškove.

Brzi zajam hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

Brzi zajam hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije između ostalog daje i za ruralni razvoj. Brzi zajam hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije daje i mikro i malim gospodarstvima koji posluju u ruralnim prostorima. Uvjeti koje mora ispuniti mikro ili malo gospodarstvo, kako bi mogli dobiti brzi zajam, su propisani programom ruralnog razvoja na prostoru čitave Republike Hrvatske.

Iznos navedenog brzog zajma se kreće između 1. 000 i 25. 000 eura i na taj iznos se zaračunava kamatna stopa od 0, 1% ili 0, 25 %, sve ovisno o razvijenosti jedinice lokalne samouprave u kojoj se to gospodarstvo nalazi. Ukoliko je ugovoreni rok otplate dulji od dvije godine, korisnici imaju pravo na poček od 12 mjeseci.

Krajnji rok otplate je pet godina. Brzi zajam koji daje Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije osiguran je zadužnicom i ostalim vrstama osiguranja, ovisno o procijenjenom riziku. Dobiveni brzi zajam se smije koristiti za osnovna i obrtna sredstva koja su neophodna za poslovanje gospodarstva.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (205 ocjena)

Home » Brzi zajam hrvatska