Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Crediale zajam

Crediale zajam

SMS kredite ljudi koriste kada trebaju brzu gotovinu na kratki rok i tu crediale zajam pruža ruku pomoći. Najbolje od svega je to što novac koji trebate odmah i dobijete odmah, bez birokratskog kompluciranja i nepotrebne papirologije. SMS zajmovi nude na posudbu manje iznose (40 – 350 eura) na kraći rok (15 – 30 dana), pod povoljnim uvjetima. Zahtjev za zajeam i potrebne dokumente možete poslati online, preko interneta ili vašeg pametnog telefona, ako je sve u redu, zajam možete realizirati isti dan. Naravno na crediale zajam se informirajte o uvjetima otplate zajma i skrivenim troškovima da ne bi bilo neugodnih iznenađenja. Ovakve zajmove koristite u iznenadnim izvanrednim životnim situacijama.

Kreditne kartice – crediale zajam

Ako mislite da nepovoljne financijske okolnosti u vašem životu trajati nešto duže vremena ili čak neodređeno dugo, vama će onda najviše koristiti kreditna kartica koju vam može osigurat crediale zajam. Kreditnom karticom možete plaćati sve vrste roba i usluga na rate, ali vam nikako nije preporučljivo njome dizati novac na bankomatu. Ako se odgovorno ponašate sa svojom kreditnom karticom ona će vam olakšati prolaz teško životno razdoblje. Ugovorite obročne otplate koje možete podnijeti, ako vam treba promjena u obročnom plaćanju, crediale zajam vam to omogućuje. Pažljivo proučite svoj ugovor za kreditnu karticu, budite ažurni i skupljajte bonuse, pa će vam vaša kreditna kartica postati najbolja prijateljica.

Zajam bez ovjere poslodavca – crediale zajam

I ako ste nezaposleni ili radite samo povremeno, možete se naći u situaciji da urgentno trebate zajam. Bilo da radite na ugovor o radu, ugovor o honoraru ili neki drugi ugovorni odnos ili ste ovršeni pa redovno dobivate samo zakonom zakarantirani iznos vaše zarade ili mirovine, crediale zajam sva ta druga primanja uvažava kao temelj za dobivanje zajma, bez ovjere poslodavca. Iznos takvih zajmova mora biti u srazmjeru tih vaših drugih primanja. Dakle, svaki prihod se uzima u obzir. Bila to porodiljna naknada ili ugovor o djelu, to je vaš redoviti prihod. Ako ste obrtnik na minimalcu kreditnu sposobnost si možete povećati pomoću troškova prijevoza i drugih naknada.

Brzi zajam za nezaposlene – crediale zajam

Mali brzi zajam za nezaposlene je moguć. Kako, saznajte na crediale zajam. To su u pravilu manji zajmovi na kraći rok koje je moguće dobiti bez potvrda o prihodima u obliku plaće ili mirovine. Kod odobravanja takvih kredita crediale zajam uzima u obzir posebne kategorije građana kao što su; starije osobe, studenti, poduzetnici početnici i nezaposleni, koji mogu imati i neke druge oblike redovitih mjesečnih primanja (naknada s burze, primanja u obliku najamnine, honorari ili neke druge vrijednosti). Treba vam zajam, svuda su vas odbili, ali prije nego sami sebe otpišete, posavjetujte se sa crediale zajam, naći ćemo rješenje za vas.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (251 ocjena)

Home » Crediale zajam