Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Credit card number

Što je Credit card number i kako ga pronaći?

Credit card number je 16-znamenkasti broj koji se koristi za identifikaciju kreditne kartice. Svaka kreditna kartica ima jedinstveni broj koji se koristi za identifikaciju kartice prilikom plaćanja. Broj se sastoji od različitih segmenata koji predstavljaju različite informacije o kartici, uključujući broj računa, datum isteka, bankovnu oznaku i broj provjere.

Najlakši način za pronalaženje Credit card numbera je pogledati prednju stranu kreditne kartice. Broj se obično nalazi u sredini kartice i obično je istaknut velikim fontom. Broj provjere obično se nalazi na poleđini kartice i sastoji se od tri ili četiri znamenke.

Ako niste sigurni koji je broj vaše kreditne kartice, možete ga pronaći u izvještaju o transakcijama ili putem internetskog bankarstva.

Važno je zapamtiti da podaci s kreditne kartice spadaju u osjetljive informacije te ih je potrebno čuvati na sigurnom mjestu. Ne dijelite ovaj broj s drugima, osim ako je to apsolutno nužno. Ako ne trebate platiti nešto putem interneta, nemojte dijeliti broj s drugim ljudima.

Ako dijelite broj, osigurajte se da je web stranica sigurna, a ako niste sigurni, nemojte dijeliti podatke.

Također je važno da redovno provjeravate svoj bankovni račun kako biste bili sigurni da nema neovlaštenih transakcija. Ako primijetite bilo kakve sumnjive aktivnosti, odmah obavijestite svoju banku.

Kreditna kartica se identificira putem broja koji ima 16 znamenki. Broj se obično nalazi na prednjoj strani kartice i treba ga čuvati na sigurnom mjestu. Važno je provjeravati bankovni račun kako bi se spriječile neovlaštene transakcije.

Kako zaštititi svoj Credit card number od krađe?

Kako biste zaštitili svoj Credit card number od krađe, postoje određene mjere opreza koje možete poduzeti. Prvo i najvažnije, uvijek čuvajte kreditnu karticu na sigurnom mjestu i ne dijelite broj s drugima, osim ako je to apsolutno nužno. Ako kupujete online, uvijek provjerite da li je web stranica sigurna prije nego što unesete svoje podatke. Obično to možete vidjeti po ikoni lokota na vrhu preglednika ili URL-u koji počinje s “https”.

Ako koristite svoju kreditnu karticu u javnim mjestima, poput kafića ili restorana, pazite da karticu ne ostavite bez nadzora. Također, pazite da nema nikakvih uređaja za snimanje na bankomatu ili POS uređaju, jer takvi uređaji mogu biti korišteni za krađu podataka s kreditne kartice.

Važno je imati snažne lozinke i promijeniti ih redovito.

Lozinka bi trebala biti složena i sastojati se od kombinacije velikih i malih slova, brojeva i simbola. Također, nikada nemojte koristiti istu lozinku za više računa.

Ako primijetite bilo kakvu sumnjivu aktivnost na svom bankovnom računu ili primite sumnjivu e-poštu koja traži informacije o vašoj kreditnoj kartici, odmah obavijestite svoju banku. Banka će vam pomoći u rješavanju problema i zaštiti vaših financijskih podataka.

Postoji mogućnost i korištenja usluge praćenja kreditne kartice koja može pomoći u otkrivanju sumnjive aktivnosti na računu. Ova usluga može vam poslati obavijest ako primijeti neobične transakcije ili promjene na računu.

Ukratko, zaštita vašeg Credit card numbera je ključna i važno je poduzeti mjere opreza kako bi se spriječila krađa i zlouporaba podataka s kreditne kartice. Pazite gdje dijelite svoje podatke, koristite jake lozinke i redovito provjeravajte bankovni račun kako bi se otkrile nepravilnosti.

Kako provjeriti valjanost Credit card numbera?

Kada se bavite plaćanjem putem kreditne kartice, važno je biti siguran da je Credit card number valjan. Postoje određeni načini za provjeru valjanosti broja. Prvo, možete provjeriti je li broj u skladu s algoritmom Luhn, koji se koristi za provjeru valjanosti broja kreditne kartice.

To možete učiniti tako da zbrojite znamenke u broju, a zatim provjerite da li je zbroj djeljiv s 10. Ako je zbroj djeljiv s 10, broj je valjan.

Drugi način provjere valjanosti je provjeriti da li je broj u skladu s formatom koji se koristi za određenu vrstu kreditne kartice. Na primjer, Visa kartice počinju s brojem 4, Mastercard kartice počinju s brojem 5, dok American Express kartice počinju s brojem 3.

Svaka vrsta kreditne kartice ima svoj jedinstveni format broja.

Također možete provjeriti valjanost Credit card numbera pozivajući se na web stranicu ili aplikaciju vaše banke. Mnoge banke imaju alate za provjeru valjanosti broja kreditne kartice, što vam može pomoći da budete sigurni da je broj valjan.

Važno je napomenuti da iako broj kreditne kartice može biti valjan, to ne znači nužno da je kartica aktivna. Kartica može biti deaktivirana ako je izgubljena ili ukradena, pa se uvijek trebate obratiti svojoj banci kako bi provjerili je li vaša kreditna kartica aktivna i spremna za korištenje.

Na kraju, važno je da se pridržavate općih mjera opreza kada dijelite podatke o kreditnoj kartici i provjerite da li je web stranica sigurna prije nego što unesete podatke.

Ako primijetite bilo kakve sumnjive aktivnosti na svom računu, odmah obavijestite svoju banku i promijenite lozinku.

Bitno je provjeriti jesu li podaci na kreditnoj kartici ispravni pri obavljanju plaćanja preko nje. Provjerite da li je broj u skladu s algoritmom Luhn i formatom kreditne kartice. Također, uvijek se pridržavajte općih mjera opreza kada dijelite podatke o kreditnoj kartici i redovito provjeravajte bankovni račun kako biste otkrili nepravilnosti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (311 ocjena)

Home » Credit card number