Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka krediti za zaposlene na određeno

Erste banka krediti za zaposlene na određeno

Svakome nekada zatrebaju dodatna sredstava s kojima će biti u mogućnosti da riješe određene probleme kao što su dugovanja ili neplaćeni računi. No, nekada im zatrebaju veća svota sredstava kako bi mogli pokrenuti neke veće projekte kao što uređenje doma ili kupnja novoga auta. Za takve stvari su im najbolji Erste banka krediti za zaposlene na određeno s kojima mogu ostvariti i velike i male snove.

Erste banka krediti za zaposlene na određeno – brz i jednostavan proces ugovaranja kredita

Kako danas sve češće raste broj zaposlenika na određeno vrijeme, sve više i više raste potreba za kreditima za upravo takve zaposlenike. Zbog toga mnoge banke koje postoje na ovome tržištu nude takvim zaposlenicima kredite za zaposlene na određeno. Svjesni spomenute situacije, Erste banka je uvela za ovu skupinu klijenata liniju bankarskih proizvoda kao što su krediti, kreditne kartice te dopušteno prekoračenje. Erste banka krediti za zaposlene na određeno omogućuju svojim klijentima da bez obzira na ugovor mogu zatražiti kredit koji će im omogućiti da riješe koja god situacija da je u pitanju. Ako ste zaposleni na određeno te se nalazite u situaciji gdje vam hitno treba kredit, ugovorite već danas svoj Erste banka krediti za zaposlene na određeno.

Erste banka krediti za zaposlene na određeno – brza isplata kredita

Erste banka krediti za zaposlene na određeno je moguće ugovoriti kod svih banka koji imaju tu opciju u svojoj ponudi kredita. Neke banke vam nude opciju, ne samo da se može ugovoriti kod njih u jednoj od poslovnica, već  možete i preko online zatražiti kredit preko njihovih web stranica na internetu. Isto tako Erste banka ima tu opciju, što znači da možete iz udobnosti vašega doma zatražiti vaš Erste banka krediti za zaposlene na određeno bez odlaska u samu njihovu poslovnicu. Ako pak preferirate da osobno kod njih u poslovnici ugovorite vaš kredit, imate opciju da unaprijed dogovorite sastanak kod njih putem njihove web stranice za vaš Erste banka krediti za zaposlene na određeno.

Erste banka krediti za zaposlene na određeno – ugovorite već sada

Sami odaberete koji iznos kredita vam treba prema vašim potrebama te potom odredite koji rok povrata vam najviše odgovara. Erste banka vam garantira brz i jednostavan proces samoga ugovaranja Erste banka krediti za zaposlene na određeno, jer znaju da kad vam treba kredit onda je bitno da vam što prije isplate na vaš račun. Erste banka krediti za zaposlene na određeno omogućuju svojim klijentima da riješe svaku situaciju za koji im je potrebno veća svota sredstava, bez obzira o čemu se radi. Bilo da je servis auta ili otplaćivanje školarine njihovog studenta, Erste banka krediti za zaposlene na određeno su tu za njih kad god im trebaju dodatna sredstava.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (434 ocjena)

Home » Erste banka krediti za zaposlene na određeno