Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka krediti

Erste banka krediti

Kupujete kuću, imate već novac, obilazite i razgledate lokacije koje vas zanimaju i baš ste našli kuću u kojoj se već zamišljate, ali je skuplja od iznosa kojim raspolažete. Ne da vam se više obilaziti druge kuće, baš ste za ovu zapeli. Pa, kupite je, erste banka krediti će dokapitalizirati vašu kupovinu i uselit ćete se u kuću svojih snova. Kuću ne kupujete svaki dan i važno je da kupite ono što vam se sviđa i u čemu ćete se dobro osjećati. A trebate je i namjestiti i opremiti, erste banka krediti pomažu da to bude kupovina vašeg života. I sve druge namjene; adaptacija, nadogradnja, preuređenje i slično može dofinancirati erste banka krediti Mi smo tu za vas, pomažemo vam oko kredita za sve namjene.

Čeka vas krštenje – erste banka krediti

Dobili ste prvo unuče koje ste dugo čekali. Uskoro je krštenje i vi bi se kao ponosni djed i baka trebali isprsiti, a baš ste sada u besparici. Ima tu lijeka, erste banka krediti pomažu u svim situacijama. Pomoći ćete svojoj djeci, dostojno i dostojanstveno odraditi svečanost krštenja i osvjetlati si obraz pred ostalom rodbinom. I nitko neće ni naslutiti da ste u nevolji i u pravoj besparici, a u tome će vam pomoći erste banka krediti. Ponekada se svima dogodi situacija kada treba spašavati obraz pred zavidnicima koji jedva čekaju da vas vide u nevolji i na koljenima. Pomozite sami sebi, pa će vam i erste banka krediti pomoći.

Prva pričest i gosti – erste banka krediti

Priprema se prva pričest u kući. Vaše dijete nabraja poklone koje priželjkuje i nabraja koga sve želi pozvati, naravno, zbog poklona, a vi se za glavu hvatate: Kako nahraniti toliko uzvanika? Kako se ne osramotiti? Lako, erste banka krediti će vam pomoći. Ipak je Prva pričest jedanput u životu i svečanost mora biti na visini. Kredit ćete vratiti, a vaše dijete i rodbina će čitav život prepričavati sve o tom slavlju. Razveselite svoje dijete i sebe, neka to bude Prva pričest za pamćenje,  erste banka krediti će vam pomoći, a vi ćete to odraditi bez stresa i s veseljem.

Krizma i puno rodbine – erste banka krediti

Krizma je poput male mature, inicijacija, blagoslov i dan za pamćenje u životu svakog krizmanika. Vaš krizmanik više nije dijete, a još nije odrasla osoba i pun je zahtjeva i očekivanja, kao da se priprema svadba, a ne krizma. Poziva svekoliku rodbinu, vama glava puca, ali nepotrebno jer, erste banka krediti spašavaju situaciju. Odradit čete vi to kraljevski, vaša rodbina će biti impresionirana, a vaš krizmanik ponosan i prezadovoljan. Nema te situacije u kojoj erste banka krediti ne mogu pomoći. Kontaktiajte nas s povjerenjem.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (267 ocjena)

Home » Erste banka krediti