Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste stambeni kredit

Prednosti Erste stambenog kredita

Erste stambeni kredit je jedan od popularnijih kredita u Hrvatskoj koji se koristi za financiranje kupnje ili izgradnju stambenog prostora. Ovaj kredit donosi mnoge prednosti koje ga čine privlačnim za potencijalne korisnike.

Jedna od glavnih prednosti Erste stambenog kredita je fleksibilnost. Ovaj kredit nudi mogućnost izbora vrste otplate kredita, roka otplate kredita i vrste kamate. Također, moguće je izabrati i fiksnu ili varijabilnu kamatu, ovisno o vašim željama i financijskoj situaciji.

Druga prednost Erste stambenog kredita je brzina i jednostavnost procesa odobravanja kredita.

Nakon podnošenja zahtjeva za kredit, klijentu se vrlo brzo daje odgovor o prihvaćanju ili odbijanju kredita. Uz to, proces odobrenja kredita vrlo je jednostavan, a banka će vam pružiti podršku tijekom cijelog procesa.

Erste stambeni kredit također nudi mogućnost prekida otplata kredita u slučaju nezaposlenosti ili bolesti. Uz to, u slučaju prijevremenog zatvaranja kredita, korisnik će biti oslobođen plaćanja penalnih kamata.

Još jedna prednost ovog kredita je mogućnost korištenja subvencija države za kupnju ili izgradnju stambenog prostora. Erste banka pruža podršku svojim klijentima u procesu apliciranja za subvencije i pomoći će vam u svim koracima.

S obzirom na sve pogodnosti koje pruža, kredit za stambeno zbrinjavanje banke Erste također nudi izuzetno konkurentne kamatne stope, što ga čini još poželjnijim za buduće korisnike. Ako tražite stabilan i prilagodljiv kredit za stanovanje, razmislite o jednoj od opcija koju nudi Erste banka.

Kako dobiti Erste stambeni kredit?

Ako ste zainteresirani za Erste stambeni kredit, postupak za dobivanje ovog kredita vrlo je jednostavan. Prvi korak je kontaktirati Erste banku i zatražiti informacije o kreditnim uvjetima i proceduri za podnošenje zahtjeva za kredit. Kada se odlučite za ovaj kredit, slijedi podnošenje zahtjeva.

Kako bi podnijeli zahtjev za Erste stambeni kredit, potrebno je prikupiti nekoliko dokumenata.

To uključuje osobnu iskaznicu ili putovnicu, potvrdu o zaposlenju ili dokaz o redovitom primanju prihoda, te potvrdu o vlasništvu nekretnine za koju se traži kredit ili dokumentaciju o izgradnji nekretnine.

Nakon što ste prikupili sve potrebne dokumente, sljedeći korak je popunjavanje zahtjeva za kredit. Uz zahtjev je potrebno priložiti i dokumentaciju koja potvrđuje podatke navedene u zahtjevu.

Potrebno je naglasiti da Erste banka provodi detaljnu procjenu kreditne sposobnosti svakog podnositelja zahtjeva.

To znači da će se procijeniti vaši prihodi, rashodi, postojeće obveze te financijska stabilnosti. Na temelju toga će se donijeti odluka o odobrenju kredita.

Ako je vaš zahtjev odobren, slijedi potpisivanje ugovora o kreditu. U ugovoru će biti navedeni detalji kredita, poput visine kamatne stope, trajanja otplate kredita i vrste otplate.

Važno je naglasiti da Erste banka pruža podršku svojim klijentima tijekom cijelog procesa. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, možete se obratiti njihovom timu za podršku koji će vam pomoći u svakom koraku.

Kredit za stambenu kupnju ili izgradnju Erste banke nudi stabilnu i prilagodljivu opciju s mnogim prednostima za one koji traže idealan kredit. Ako mislite da ovaj kredit odgovara vašim potrebama, ne oklijevajte i kontaktirajte Erste banku danas kako biste saznali više o opcijama kredita i procesu podnošenja zahtjeva.

Uvjeti i kamatne stope Erste stambenog kredita

Erste stambeni kredit nudi različite uvjete i kamatne stope koje ovise o vrsti kredita i financijskoj situaciji podnositelja zahtjeva. Prije nego što se odlučite za ovaj kredit, važno je razumjeti uvjete i kamatne stope kako biste znali što očekivati.

Kamatne stope Erste stambenog kredita ovise o vrsti kamate koju odaberete. Ako se odlučite za fiksnu kamatu, kamatna stopa će ostati nepromijenjena tijekom cijelog razdoblja otplate kredita. S druge strane, ako odaberete varijabilnu kamatu, kamatna stopa će se mijenjati ovisno o promjenama na tržištu.

Uvjeti otplate kredita također se razlikuju ovisno o vrsti kredita koju odaberete.

Ako se odlučite za kredit za kupnju nekretnine, rok otplate kredita može biti od 1 do 25 godina, dok se za kredit za izgradnju nekretnine rok otplate može produžiti do 30 godina.

Erste stambeni kredit ima i nekoliko uvjeta koji se moraju ispuniti kako bi se kredit odobrio. Potencijalni korisnik kredita mora biti državljanin Republike Hrvatske, te mora imati redovita primanja koja omogućuju otplatu kredita. Također, potrebno je podnijeti dokaz o vlasništvu nekretnine koja se kupuje ili gradi.

U slučaju prekida otplate kredita zbog nezaposlenosti ili bolesti, klijent mora imati osiguranje života i posao. U slučaju prijevremenog zatvaranja kredita, klijent će biti oslobođen plaćanja penalnih kamata, ali će ipak morati platiti naknadu za prijevremeno zatvaranje kredita.

Erste banka je visoko rangirana banka u Hrvatskoj koja nudi svojim klijentima niz prednosti i fleksibilne uvjete otplate kredita za kupnju nekretnine. Međutim, prije nego što se odlučite za ovaj kredit, važno je provjeriti uvjete i kamatne stope kako biste znali što očekivati i kako se ne biste suočili s neugodnim iznenađenjima u budućnosti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (314 ocjena)

Home » Erste stambeni kredit