Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferantum

Ferantum

Naći danas banku koja je po našem ukusu je veoma teško, no nije zato nemoguće. Čovjek treba biti uporan po tome pitanju i na kraju budete našli svoju idealnu banku koja će vam pružati sve što vam treba. No, mi ćemo vam olakšati vašu potragu na način da vam odmah predložimo što mi smatramo najboljom bankom za vas, a to je Ferantum. Sigurno se odmah pitate, zbog čega baš Ferantum? Što njih izdvaja od svih drugih opcija koje postoje na tržištu? Što dobivate ako odaberete Ferantum? Na sva vaša pitanja ćemo vam veoma jednostavno objasniti u nastavku teksta.

Ferantum – najbolji krediti na tržištu

Što Ferantum čini drugačijim od drugih banaka koji postoje na tržištu jest sama činjenica što su oni veoma online orijentirani. Ukratko, to znači da su oni Internet banka koja poslovanje vrši preko njihove web stranice putem. Na taj način svako tko je korisnik Internet usluge može poslovati s njima. Ferantum isto tako ima jedan od najboljih ponuda kredita na trenutnome tržištu.

Ferantum – brza isplata kredita

Krediti u Ferantum banki su posebni po jednoj njihovoj specifičnosti, a to je sama činjenica što isplatu na vaš račun možete očekivati u najbržem roku u istome danu kada ste ugovorili sam kredit! Imaju u svojoj ponudi brze kredite te mini kredite odnosno pozajmice. Za ugovaranje kredita kod njih ne treba vam puno vremena, treba vam svega nekoliko minuta. Preko njihove web stranice prvo odaberete kredit koji vama paše. Sami onda odaberete koliko vam novca treba odnosno iznos kredita te potom koji rok plaćanja želite odnosno rok otplate koji može biti do 12 rata tj. mjeseci. Što se tiče dokumentacije za ovo neće biti potrebno mnogo, jer je Ferantum odlučio olakšati i njima i svojim klijentima te su smanjili količinu potrebne dokumentacije na svega par njih. Informacije o potrebnoj dokumentaciji koja će vam biti potrebna za ugovaranje brzog kredita ili mikro kredita možete naći na Ferantum web stranici.

Ferantum banka najbolja za vas

Ferantum osigurava svojim trenutnim i budućim klijentima samo ono najbolje. Oni znaju da kada kod njih dođu klijenti te zatraže kredit znaju da im je prijeko potreban te im žele omogućiti što brži i jednostavniji proces ugovaranja te brzu isplatu. Svatko od nas se može naći u situaciji gdje vam hitno zatreba novac, i nemate od koga posuditi te morate naći najbržu i najsigurniju opciju. Stoga vam je na usluzi Ferantum koji ima najbolju ponudu kredita s brzom isplatom u istome danu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (487 ocjena)

Home » Ferantum