Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum banka

Feratum banka

Poslovanje Feratum banke priznato je u svijetu, a tako i kod nas. Ono što je počelo u Finskoj 2005. godine danas je sinonim za dobro poslovanje i transparentno kreditno poslovanje. Hrvatska je također zemlja u kojoj Feratum banka posluje, a pomogla je mnogim građanima da postignu kredit kako bi ostvarili svoje životne i poslovne planove. Klijenti iz Hrvatske sami su rekli nešto o poslovanju s Feratum bankom pa donosimo tri priče o poslovanju s Feratumom:

Igor (53) – Feratum banka omogućila mi je odlazak na putovanje

Za 25. godišnjicu braka obećao sam si da ću ženu odvesti na putovanje Karibima. Kako je život pun nepredvidljivih situacija, tako je bio i naš pa smo štednju morali uložiti u popravak kuće u prirodi. Ipak, naumio sam ženu voditi na Karibe i igrom slučaja došao u kontakt sa zaposlenim Feratum banke. Feratum banka imala je ponudu za mene i moju ženu kako bismo otišli na Karibe. Kredit koji smo podigli redovno otplaćujemo, a uvjete smo sami dogovarali i ništa nije ostalo neriješeno. Drago mi je da sam za 25. godišnjicu braka otišao na Karibe ne brinući se da sam podigao kredit koji ne bih mogao otplatiti. Naše poslovanje s Feratum bankom prošlo je bez ikakvih problema, a odlazak na Karibe je bio toliko jednostavan da mi je sada žao da nisam više u životu putovao. Feratum banka svakako je moja preporuka.

Marina (33) – Feratum banka omogućila mi je obnovu roditeljskog doma

Već sam dugo vremena mozgala kako ću obnoviti kuću mojih roditelja na selu gdje sam odrasla. Posao u Zagrebu već sam neko vrijeme imala, no htjela sam roditeljima ipak priuštiti obnovu kuće. Stara fasada i krov koji nikad ne znaš hoće li početi prokišnjavati već su mi išli na živce, a i smatrala sam da je vrijeme da sestra i ja napravimo nešto za njih. U dogovoru s njom odlučile smo se na Feratum banku koja je imala povoljne kredite za ovo što smo htjele. Feratum banka ispunila je moja očekivanja kao osobe koja se nikad nije zadužila. Mirne duše podigle smo kredit i radimo na obnovi kuće. Drago mi je da smo ovako nešto uspjele pokloniti starcima.

Andrija (47) – Feratum banka omogućila mi je startup vlastitog OPG-a

Kada sam naslijedio golemu parcelu u Slavoniji prije 5 godina nisam bio siguran hoću li ju prodati ili nešto od nje napraviti. Žena je nudila rješenje da preselimo u Slavoniju natrag i počnemo uzgajati vlastito domaće povrće. Nakon godinu dana nećkanja, odlučili smo se preko Feratuma zadužiti kako bismo kupili sve potrebno da pokrenemo vlastiti OPG. Feratum banka ponudila nam je opciju za povoljan kredit, a isto tako nas uputila i prema državnim poticajima za poduzetnike. Uz njih i ostvarene poticaje dobili smo odličnu startnu poziciju da ostvarimo poslovni plan. Danas živim na svježem zraku u prirodi gdje se brinem za poslovanje OPG-a zajedno sa ženom. Mislim da nam je to najbolja odluka koju smo donjeli. Feratum banka svakako ima moju preporuku!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (248 ocjena)

Home » Feratum banka