Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum kontakt

Feratum kontakt

Feratum banka, kao jedna od vodećih u našoj zemlji, omogućila je dolazak do jednostavnih usluga i rješenja kroz odgovorno bankarstvo. Usmjereni ka poboljšanju blagostanja svih klijenata, Feratum  je stavio na raspolaganje najbolje financijske proizvode i prilagođene opcije. Zato Feratum nastoji ponuditi održive mogućnosti za pojedince, porodice, firme i zajednicu. Budući da se tehnologija brzo mijenja, što donosi nove prilike i izazove, Feratum kontakt može pomoći u nalaženju odgovara na sva pitanja.

Saznajte više uz Feratum kontakt

Uz snažno i korporativno upravljanje Feratum osigurava da održi profesionalne standarde i bude u skladu s najvažnijim očekivanjima klijenata. Od 2005. godine kada je Feratum banka prisutna na ovdašnjem tržištu, omogućen je dolazak do znatno povoljnijih i prilagođenijih bankarskih usluga. Zahvaljujući mogućnosti Feratum kontakt-a ne samo da pomažemo klijentima za koje smo tu, već nudimo adekvatan savjet i smjernice kod bilo koje nedoumice vezane za financijska pitanja. Uz Feratum kontakt koji možete koristiti 24-7, uvijek vam možemo pomoći da riješite problem i donesete najbolje odluke.

Razgovarajte s najboljim stručnjacima i aktualnim financijskim ponudama na Feratum kontakt-u

Feratum se zalaže za konkurentne i inovativne bankarske usluge koje će svim našim klijentima pomoći da realiziraju svoje ciljeve i izađu iz različitih financijskih poteškoća. Kroz izuzetnu ponudu svih bankarskih usluga i proizvoda, uz transparentne uvjete koje pružamo štedimo vaše vrijeme, trud i novac. Ako želite saznati više o našoj ponudi usluga, možete na s nazvati na Feratum kontakt ili poslati upit, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Znamo da odabir pravih bankarskih proizvoda su velika odluka. Ako tražite više informacija o bilo kojoj od naših ponuđenih usluga, Feratum kontakt stoji vam na raspolaganju. Razumijemo da financijske poteškoće proizilaze iz različitih okolnosti i situacija, zato smo posvećeni da pružimo pristupačna rješenja onda kada je to najpotrebnije. Također, u mogućnosti smo ponuditi alternativne opcije kod korisnika s niskim primanjima. Ako želite saznati više informacija, Feratum kontakt svakodnevno je dostupan.

Feratum kontakt – dostupni smo 24/7

Uspeh našeg poslovanja bazira se na društvenoj i korporativnoj odgovornosti, kao i održivim rješenjima koje nudimo svim našim klijentima. Znamo da je svakodnevno povećana potreba za online i mobilnim bankarstvom zbog čega smo omogućili Feratum kontakt kako bi pružili podršku kada je potrebna. Posvećeni smo neophodnoj potpori svim klijentima u vezi s bilo kojim pitanjem o mogućnostima financiranja. Obratite nam se putem opcije Feratum kontakt.

Prilagođene ponude Feratum proizvoda stvorile su cjelovitije iskustvo i doprinijelo ispunjenju najvažnijih potreba korisnika. Ako se želite detaljnije informirati o određenim uslugama banke ili istražiti mogućnosti za realizaciju specifičnih poslovnih prioriteta, na usluzi vam je Feratum kontakt.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (574 ocjena)

Home » Feratum kontakt