Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum krediti

Feratum krediti

Život modernog ćovjeka je stalno užurban, stresan, sve se odvija brzo, pa tako i prilike i neprilike iskrsavaju brzo i iznenada. U toj silnoj užurbanosti često se desi iznenadna situacija kada trebate brzo, bez odlaganja određeni iznos novca i nemate vremena za duge kreditne procedure, jer novac trebate odmah, trebate brzi kredit. Najbrži, brzi kredit možete dobiti kod Feratum krediti, isplata isti dan, brže ne može. Za manje iznose potrebna vam je samo osobna iskaznica, a isplata slijedi odmah. Provjerite sve detalje na našoj službenoj web stranici. Ovakve kredite možete realizirati za nekoliko minuta, zato jer nema nepotrebne papirologije, niti birokratskih zavrzlama.

Online krediti – Feratum krediti

Ovu vrstu kredita ostvarujete u samo tri koraka. Naravno, trebate biti registrirani na web stranici Feratum krediti, važno je znati da je registracija besplatna. Kada trebate online kredit, ulogirate se, odaberet iznos kredita koji trebate, ispuniti prijavu za kredit unoseći potrebne podatke za kredit te broj vašeg računa na koji želite isplatu kredita (naravno, ne smijete biti blokirani ili zaštićeni), nakon ispunjenog obrasca sve je već riješeno, u samo nekoliko klikova. Odobrenje kredita dobivate na vašu e-mail adresu i čim vratite potpisan ugovor o kreditu, isplata na vaš račun slijedi odmah. Ako slučajno negdje zapnete uvijek možete zatražiti pomoć korisničke službe za Feratum krediti.

SMS krediti – Feratum krediti

U brzo dostupne kredite spadaju i SMS krediti. To je vrsta kredita za one građani koji novac trebaju odmah i to je najbrži mogući kredit. Kroz ovu vrstu nenamjenskog kredita, Feratum krediti omogućavaju vam da problem riješite danas, kad je nastao i ne morate čekati da problem naraste. Ako će vas SMS kredit spasiti od blokade, onda je to najbolje rješenje u najgore vrijeme. Ako morate vratiti dug za koji više nema odgode, Feratum krediti nude brzo, najbrže rješenje. Bilo kakva iznenadna neprilika vas može dovesti u situaciju da trebate brzi novac. Možda hitno trebate na put ili kasnite sa plaćanjem stanarine, što god to bilo, Feratum krediti nude najbrže rješenje.

Mikro kredit – Feratum krediti

Kada trebate manje iznose u kratkom vremenskom roku tada tražite mikro kredite. Najbolje kod mikro kredita su jednostavnost i brzina realizacije i izbjegavanje hrpe nepotrebne papirologije i birokratskih kompliciranja. Sami odabirete iznos prema svojim potrebama i po mjeri svojih mogućnosti za otplatu kredita. Ako i zapnete s otplatom, kontaktirajte Feratum krediti i dogovorite malu odgodu ili produljenje roka otplate. Ako vam visi ovrha nad glavom, jednim mikro kreditom je možete izbjeći. Ako kasnite s ratama svog dugoročnog kredita, jedan mikro kredit vas može spasiti da ne dospijete na crnu kreditnu listu: U svim izvanrednim situacijama kada trebate brzi novac, Feratum krediti su tu za vas.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (215 ocjena)

Home » Feratum krediti