Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratumbank

Feratumbank

Feratumbank je jedna od vodećih u sektoru financijskih usluga. Od 2005. godine feratumbank građanima nudi pristup širokom asortimanu kreditnih proizvoda u oblasti online i mobilnog bankarstva.

Kakva je ponuda u Feratumbank?

Feratumbank pruža veliki broj financijskih usluga, od kratkoročnih zajmova do refinanciranja duga, uz fleksibilne i vrlo povoljne uvjete. Za razliku od tradicionalnih zajmodavaca, feratumbank nudi mogućnost financiranja za svakoga, bez obzira na kreditnu sposobnost, da li je zaposlenje na neodređeno ili stalno, jer naša alternativna rješenja nude izlaz iz financijskih teškoća i dugova. Ponosni smo što možemo ponuditi proizvode i usluge koje ispunjavaju najvažnije potrebe građana na brz i jednostavan način. Zahvaljujući našim inovativnim kreditnim ponudama ne morate trošiti svoje dragocjeno vrijeme na složen birokratski proces i obimnu papirologiju. Budući da nudimo povoljne i pristupačne uvjete, uvijek možete odabrati model kredita koji najviše odgovara vašoj financijskoj potrebi.

Feratumbank – krediti online

Tražite povoljan online kredit ili brzi zajam koji odgovara vašim financijskim okolnostima? Tijekom važnih životnih trenutaka – od kupovine kuće ili auta, obrazovanja, realizacije poslovnih ideja – feratum banka nudi klijentima pouzdana i inovativna financijska rješenja. Feratumbank može vam pomoći da pronađete odgovarajuću kreditnu opciju za bilo koju svrhu, bez dodatnih naknada i skrivenih troškova. Mi pomažemo svojim klijentima da uz pravi izbor online kredita lakše planiraju, realizirajui ostvare svije važne ciljeve.

Svim klijentima feratumbank pomaže kroz ponudu pristupačnijih kreditnih modele na temelju njihovih financijskih zahtjeva. Od jednostavnih kreditnih opcija do integriranih prilagođenih rješenja, feratumbank u svojoj ponudi ima izvrsne kreditne proizvode i usluge.

Feratumbank – najlakše do fleksibilnog financiranja

Pristupačnost je jedno od ključnih pitanja za građane prilikom odabira željenog modela financiranja. Kao vodeći pružatelj usluga, feratumbank je dizajnirala pristupačna rješenja do kojih klijenti mogu doći na lak način. Pomažemo građanima da dođu do veće financijske stabilnosti i pristupe prilagođenim rješenjima. Naša rješenja su prilagođena zahtjevima klijenata, čineći realizaciju lakšom i jednostavnijom. Inovativne i fleksibilne opcije financiranja prilagođene su potrebama korisnika i njihovim mogućnostima.

Feratumbank -za najbolja financijska rješenja

Kroz odgovoran i profesionalnim pristup, feratumbank pruža pouzdana rješenja finansiranja. Razumijemo da klijenti imaju određena očekivanja u vezi sa željenom uslugom, zbog čega nastojimo pružiti prilagođena rješenja. U našoj ponudi možete pronaći povoljnije kreditne opcije, u rasponu od kratkoročnih kredita, brzih zajmova i pozajmica do zahtjevnijih financijskih rješenja. Kroz širok raspon kreditnih opcija feratumbank omogućava korisnicima da putem jednostavnog podnošenja zahtjeva i brzog odobrenja realiziraju svoje ciljeve i dođu do rješenja u situacijama nepredviđenih izdataka. Podnošenje zahtjeva za željenu kreditnu uslugu se odvija online, a realizacija i odobrenje su u najbržem mogućem roku.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (536 ocjena)

Home » Feratumbank