Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratumm

Feratumm

Kreditno poslovanje u današnjem svijetu obuhvaća veliko tržište, a konkurencija je opaka te svaka kreditna kuća pokušava primamiti klijente sebi jer su baš oni najposebniji, najbolji i najjeftiniji. U takvom okruženju pojedinac se često neće moći lako odlučiti gdje potražiti kredite kada ga počnu bombardirati informacijama različite kreditne kuće. Feratumm se svojim ekspresnim kreditima ipak ističe u moru konkurencije, a brzi gotovinski krediti isplaćuju se odmah. Kada je u pitanju novac, šala napusti prostoriju, a ozbiljnost u poslovanju prisutna je radi bitnosti sadržaja. Feratumm krediti ne zahtijevaju od Vas takav stav, a traženje kredita moguće je i posredstvom interneta.

Feratumm – do brzog kredita u svega nekoliko koraka

Za postizanje gotovinskog kredita u Feratumm grupi, pojedinac mora odrediti koliki kredit mu treba i koliki je rok otplate. Za manje kredite koji se otplaćuju unutar kratkog vremenskog roka, Feratumm garantira izostanak troškova banci. U takvim uvjetima mnogi će se lako ohrabriti na brze i kratke kredite u Feratumm. Slijedi online prijava za kredit u kojem klijent ispunjava informacije o svom računu i osobne podatke, a nakon toga isplata slijedi odmah. Danas možete do brzog kredita u svega nekoliko koraka, a čak možete zaboraviti i na duge dosadne posjete bankama.

Feratumm – do brzog kredita bez gubljenja vremena

Feratumm gotovinski krediti mogući su za realizaciju u svega nekoliko minuta. Zaboravite odlaske s posla kako biste uopće stigli unutar radnog vremena bankovne poslovnice stići na razgovor o kreditnoj sposobnosti. Potom izgubiti par dana dok se ne dogodi idući razgovor na kojem i sami znate da još ništa nećete riješiti i onda tek kasnije, opet dolaziti u banku radi konačnog dogovora radi kredita na koji ste možda do sada već i zaboravili. Feratumm brzi gotovinski krediti omogućuju Vam da prijavu za kredit obavite kompletno iz ugodnosti svog doma, bez odlaženja za dogovore i sastanke. Odlučujemo se svakodnevno da sve više stvari obavljamo putem Interneta pa je možda došao na red i ovaj dio svakodnevnog života.

Feratumm – brzi krediti za sve namjene

Feratumm krediti realiziraju se kako biste vi riješili svoj financijski problem. U svijetu užurbanog stila gdje se sve može okrenuti naglavačke unutar par dana, dobro je imati soluciju koja će Vam ekspresno riješiti novonastale probleme. Feratummkrediti izdaju se za različite namjene, a ukoliko i Vi mislite da mogu Vama pomoći, obavite poslovanje s Ferratumom doslovno iz vlastitog kreveta. Kreditno poslovanje nikad nije bilo brže i lakše! Do gotovinskih kredita u svega par koraka – Feratumm.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (341 ocjena)

Home » Feratumm