Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank hr

Ferratum bank hr

Razvojem kapitalizma u zapadnim društvima “konkurencija na tržištu” postaje vrlo bitan pojam u ekonomiji. Razvoj svijeta financija doveo je niza konkurentskih firmu, posebice u svijetu financija. Ferratum bank hr je jedna od tih konkurektnih firmi, a današnje vrijeme zahtjeva maksimalan angažman u firmi kako bi se mogla nositi s konkurencijom. Ferratum bank hr godinama ide uz korak najvećim kreditnim kućama, a pouzdanim poslovanjem uspjeli su ostvariti niz zadovoljnih klijenata te se nametnuti kao čelna tvrtka za transparentno poslovanje financijama. Ferratum nudi velik asortiman kredita, kao i savjetovanja za svijet financija i mnoge druge usluge. Uz Ferratum bank hr klijenti će lako moći sklopiti dogovore, a različita klijentela moći će odgovore na svoja pitanja naći ovdje.

Ferratum bank hr – kreditno poslovanje za svaku prigodu

Ferratum bank hr svoje kredite ne nudi samo onima kojima je potreban kredit radi ovrha. Ne daje kredite isključivo za stambena pitanja. Krediti u Ferratumu pokrit će sve Vaše nenamjenske potrebe. PLanirate odvesti ženu na putovanje? Ferratum bank hr krediti pokrit će i takve troškove. Imate prinovu u obitelji? Uz Ferratum ne morate brinuti jer njima je poznato sve o troškovima koje snađu ljude u takvim situacijama. Ukoliko ste planirali adaptirati Vaš stambeni prostor, Ferratum također nudi kredite i za takve potrebe. Vjenčanja, krizme, pričesti i ostala događanja koja okupljaju obitelj i prijatelje često se pretvore u puno veći trošak od planiranog. Uz Ferratum bank hr ne morate mariti za problemima koji se dogode tokom organizacije takvih evenata.

Ferratum bank hr – usluge financijskog savjetovanja

Ferratum ne izdaje samo kredite. Uz savjetovanja Ferratumovih stručnjaka, lako ćete se upoznati sa svijetom kredita i financija. Mnoge od nas ne zanima svijet financija, već smo prisiljeni upoznati se s njim. Dopustite da Vam stručno osoblje Ferratum bank hr objasni sve cake i pojedinosti koje Vas zanimaju. U interesu je kreditnih kuća da su klijenti opušteni kada ulaze u sklapanje dogovora koji se tiču kredita, a tu opuštenost najbolje je ostvariti putem savjetovanja. Saznajte sve što Vas zanima prije nego se upustite u kreditno poslovanje.

Ferratum bank hr – suočavanje s izazovima 2020. godine

Izazovi financijskom svijetu dogode se tek kada ju potaknu svjetski događaji i politika. Recentna situacija uzrokovana COVID-19 krizom postavila je kreditne kuće u izazov. Ferratum bank hr savjesno je pristupio problemu globalne pandemije i njegovom utjecaju na svjetsku ekonomiju. U takvim okolnostima jasno je da će svijet financija birati rezerviranije politike poslovanja. Ferratum opreznije bira s kime sklapa ugovore i kakve rizike preuzima, no i dalje će poslovati kao licencirana kreditna kuća.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (582 ocjena)

Home » Ferratum bank hr