Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum money

Ferratum money

“Money, money, money, must be funny; in a rich man’s world” – kako je Abba govorila još davno. Novac zbilja pokreće svijet, a glavni je motiv svakoga od nas u smislu vođenja života. Kreditne kuće zadužene su za priskrbljivanje novaca ljudima za različite poslovne i privatne projekte. Ferratum money termin je koji opisuje poslovanje Ferratuma po pitanju potrebe za novcem u društvima. Kako nabaviti novac neophodan za Vaš projekt pogotovo u kriznim vremenima? Koliko je kreditno sposoban pojedinac? Koji kreditni aranžman Vam najviše odgovara? Ferratum money pomoći će Vam kako biste se odlučili za najbolju opciju. Svijet kreditnog poslovanja ponekad je težak za progutati odjednom, stoga se ljudi sve češće odlučuju za financijska savjetovanja ne bi li bili sigurniji kad se upuštaju u dogovore.

Ferratum money – financijska savjetovanja za svakog

Ferratum je usvojio model ponude financijskog savjetovanja kako bi budući klijenti bili što informiraniji o stvarima u koje se upuštaju. Kreditno savjetovanje najčešći je oblik pomoći, a pomaže u stvaranju zadovoljnih klijenata koji onda služe kao živa reklama za nove buduće klijente. Otuda i potreba za savjetovanjem koji u konačnici služi i kao marketinški pothvat. Ferratum money, a i ostale banke sve više ulažu u marketing radi konkurencije, a to čini uslugu kvalitetnijom i potpunijom jer nitko ne želi loše recenzije.

Ferratum money – bogata ponuda kredita

Krediti koji se podižu u Ferratumu obuhvaćaju sve potrebe modernog čovjeka. Vrlo bitni stambeni krediti pomažu klijentima u potrazi za idealnim mjestom stanovanja, dok se uz Ferratum money kredite kupuju i auti, adaptiraju vikendice, ide se na putovanja, često luksuzna. Uz Ferratum money kredite Vaši snovi postaju stvarnost, a omogućuju ljudima da ulože novac unaprijed u ono što doista žele. Naravno, krediti pokreću firme i stvaraju nove poslove, nove karike ekonomije na lokalnoj ili državnoj razini. Najlukrativniji poslovi idu i dalje, a uspješnost imaju djelom i zbog novca koji su posudili u startu. Ferratum money zna kako funkcionira ekonomija kod nas i procjenit će i Vaš poslovni projekt kako biste se bavili onime što volite.

Ferratum money – izazovi uzrokovani pandemijom

2020 godina predstavlja prekretnicu u ekonomskom smislu radi rezerviranije politike kreditnih kuća. Uz opće smanjenje BDPa kreditne kuće suočene su s krizom sustava koji je neodrživ u uvjetima u kojima se nalazimo. Ferratum money prepoznao je na vrijeme situaciju i dubinu do koje može dosegnuti kriza stoga je spreman na izazove koji slijede. Kreditno poslovanje bit će ključno u oporavku poslova i ekonomije, od lokalne do globalne razine. Zato su sve oči uperene u poslovanje tih kuća. Ferratumovi planovi za 2020. godinu i iduće razdoblje pokazat će tko se najbolje može nositi s krizom, a lako je za zaključiti da će konkurencija na tržištu nakon krize biti vidno drukčija.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (390 ocjena)

Home » Ferratum money