Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum postojeći korisnici

Ferratum postojeći korisnici

Ferratumovo poslovanje dobro je poznato u Hrvatskoj i svijetu. Profesionalnost Ferratuma dovelo je do kompanije koja konkurira najvećim bankarskim grupama u našoj zemlji. Ferratum svoje korisnike nagrađuje dodatnim pogodnostima kao znak zahvalnosti u ime povjerenja. Korisnici Ferratuma navikli su na dodatne sadržaje koje ova banka nudi, a krediti u Ferratumu vrlo su primamljivi svakome tko u glavi imaju neku ideju za čiju realizaciju treba dodatni kapital. Pitanje jamstva i platne liste obično dolazi u paketu kad je u pitanju podizanje novog kredita. Za takva pitanje ne morate se brinuti, a Ferratum postojeći korisnici mogu ostvariti jamstvo kod nas.

Ferratum postojeći korisnici – zaboravite na pitanje jamstva

Jamstvo je bitna stavka u proceduri preuzimanja svakog kredita. Kada nemamo osobu koja nam može pokriti jamstvo, moramo potražiti negdje drugdje. Pitanje jamstva možete riješiti prijavom kod nas, a platna lista nije Vam potreba ukoliko ste postojeći korisnik. Ferratum postojeći korisnici mogu uživati u svojim kreditima bez brige oko pitanja jamstva. Prijavom kod nas riješit ćete pitanje jamstva u par koraka, a zatim biti bliže realizaciji kredita. Odlučiti se na kredit nije lako pa zašto bi se još dodatno zamarali oko pitanja jamstva? Ferratum postojeći korisnici mogu lako proći kroz tu proceduru bez ikakve dodatne brige.

Ferratum postojeći korisnici – ne tražite jamstvo drugdje

Jamstvo kao takvo dodatna je garancija banci da ćete vratiti novac kojeg ste posudili. Premda su nam poznati slučajevi kad se kredit otplati bez problema i onda kad se otplati uz brojne probleme, pitanje jamstva je obvezno. Prijavom kod nas tog pitanja nema, a odgovor Vam je odmah na usluzi. Ne tražite jamstvo na drugim mjestima, niti tražite to od svojih prijatelja. Biti jamac nije lako, zato se prijavite kod nas i ne treba Vam platna lista. Ferratum postojeći korisnici moći će uživati u kreditima bez dodatnih komplikacija.

Ferratum postojeći korisnici – krediti za svakoga

Kako su krediti Ferratuma brojni i dolaze s drukčijom primjenom, tako su i uvjeti jamstva drukčiji ovisno o kojem se kreditu radi. Neovisno o tome, kredite možete lako podići u Ferratumu – obavljanjem jamstva kod nas moći ćete nesmetano završiti proceduru preuzimanja kredita i koristiti novac koji Vam je potreban. Ferratum postojeći korisnici riješit će pitanje jamstva i druge aspekte kod preuzimanja kredita – postanite i Vi dio Ferratumove obitelji i ne brinite više o financijskim pitanjima. Ferratumovo poslovanje danas preuzima sve veći udio kreditnog poslovanja u zemlji što za Ferratum postojeće korisnike znači samo pogodnije kredite.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (450 ocjena)

Home » Ferratum postojeći korisnici