Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti do 50000 eura

Gotovinski krediti do 50000 eura

Gotovinski krediti do 50000 eura ne moraju više biti nešto nedostižno za vas. Mnogi građani muku muče sa podizanjem kredita, banke su zadnjih godina postrožile uvjete dobivanja gotovinskih kredita, naročito ako već imate kredit, ako ste malo sporiji u otplaćivanju kredita, novi kredit je tada vrlo teško dobiti. No danas postoje mnogi nebankarski kreditni posrednici koji vam mogu olakšati situaciju i savjetovati vas gdje i kako dobiti gotovinski kredit do 50000 eura. Već desetljećima se kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj razvijao novi trend financijskog poslovanja, mnoge online banke i kreditni posrednici su razvili stabilan posao nebankarskog poslovanja u kojemu mogu pružati financijske usluge i proizvode po mnogo povoljnijim uvjetima nego banke.

Gotovinski krediti do 50000 eura- najbolje rješenje za vaše probleme

Teška financijska situacija nije ništa neobično u današnje vrijeme, mnogim građanima se životna situacija okrene u kratkom periodu. Gotovinski krediti do 50000 eura su iznimno traženi jer korisnik takvog kredita može raspolagati sredstvima kako želi i riješiti mnoge nagomilane troškove. Gotovinski krediti često uključuju više vrsta kredita, kao na primjer hipotekarni kredit, lombardni kredit, pa čak i umirovljenički kredit. Mnoge banke također imaju takvu vrstu kredita u svojoj ponudi, no da bi vam bankarski kredit bio odobren, morate ispuniti sve bankarske uvjete. Gotovinski kredit do 50000 eura je najbolje tražiti preko agencija za kredite, neovisnih od bankarskih uvjeta i sa daleko povoljnijim naknadama.

Gotovinski krediti do 50000 eura i uvjeti kreditiranja

Gotovinski krediti do 50000 eura su vrlo traženi, no kako je riječ o velikom iznosu i uz njih se veže duži period otplaćivanja, većina banaka traži od korisnika da ispuni određene uvjete kako bi razmotrili odobrenje kredita. Nebankarske ustanove koje posreduju u ugovaranju gotovinskog kredita do 50000 eura imaju drugačije i nešto blaže uvjete kreditiranja. Uvjeti koji su uobičajeni kod ispunjavanja uvjeta za kreditiranje su da klijent mora biti punoljetna osoba, mora imati prijavljeno prebivalište u Hrvatskoj, također mora imati redovna mjesečna primanja, valjan tekući račun na kojemu sredstva mogu biti isplaćena nakon odobrenja kredita. Kada je riječ o bankarskim uvjetima, tu je veoma bitno da građanin koji podnosi zahtjev za kreditom, ima urednu povijest otplaćivanja kredita. Također, ukoliko postoji mogućnost sudužnika u kreditu, to bi svakako podiglo kreditnu sposobnost.

Gotovinski krediti do 50000 eura i instrumenti osiguranja

Gotovinski krediti do 50000 eura su uglavnom nenamjenski krediti za koje se tražitelj kredita obavezuje na duži vremenski period otplate i većina banaka u tom slučaju traži određenu vrstu osiguranja. Ovisno o iznosu traženog kredita, kakva je kreditna sposobnost korisnika koji traži kredit, o kakvom modelu kredita je riječ pošto u slučaju gotovinskih kredita ima više vrsta, o tome ovisi i vrsta instrumenta osiguranja. Kao instrument osiguranja za gotovinski kredit do 50000 eura može se koristiti mjenica, jamac, sudužnik, polica životnog osiguranja, hipoteka na nekretninu. Također, kao instrument osiguranja u obzir dolazi i hipoteka na udjelu u fondovima.

 

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (482 ocjena)

Home » Gotovinski krediti do 50000 eura