Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hipotekarni krediti

Hipotekarni krediti

Hipotekarni krediti se uzimaju najčešće na kuću ili stan, ali to nije jedina mogućnost za hipotekarni kredit. Materijalne prilike i neprilike, veliki broj ljudi, često ne može rješavati i popravljati na nijedan drugačiji način nego kroz kredit. No, ako su bez kreditne sposobnosti, ali su ipak vlasnici nekretnine, kuće ili stana, još imaju mogućnost doći do nužno potrebnog novca kroz hipotekarni kredit. Visina hipotekarnog kredita uvijek ovisi o procijenjenoj vrijednosti nekretnine na koju uzimate kredit. Ova vrsta hipotekarnih kredita se najbrže i najlakše realizira. Bez obzira da li se radi o kući ili stanu, procjena vaše nekretnine je obavezna i presudna za visinu traženog kredita.

Hipoteka na poslovni prostor – Hipotekarni krediti

Hipotekarni krediti se mogu dobiti i na poslovne prostore. Restorani, razni obrti, lokali i uslužne djelatnosti, ako su u posjedu svojih poslovnih prostora kao uknjiženi vlasnici, također mogu zatražiti hipotekarni kredit. Vaš bankarski savjetnik će vas uputiti u sve potrebne detalje, i svu potrebnu dokumentaciju za takav hipotekarni kredit. Ovakvi hipotekarni krediti se često uzimaju za proširenje posla, nabavku strojeva, obnovu i modernizaciju inventara, u globalu oni služe za unapređenje vaše djelatnosti. Za već uhodane djelatnosti postupak dobivanjs kredita je nešto brži od onih koje tek treba staviti u pogon i pokrenuti.

Hipoteka na vikendicu – Hipotekarni krediti

Hipotekarni krediti je moguć i na vikendicu ili neke druge nekretnine, a visina kredita ovisi o procijenjenoj vrijednosti vikendice koju stavljate pod hipoteku. Obzirom da ima velebnih vikendica, znamo da su neke od njih i velike vrijednosti, što samo povećava visinu zatraženog kredita. Naravno, na vrijednost vikendice utječe i gdje se ona nalazi. Vikendica na moru i vikendica u nekom ruralnom mjestu nisu u istom razredu pri procjeni vrijednosti. U svakom slučaju korisno je znati da svoje vlasništvo ako se ukaže potreba možete ponuditi kao jamstvo i zalog za hipotekarni kredit. Svakako se prvo raspitajte i prikupite sve potrebne informacije.

Hipoteka na druge vrste imovine – Hipotekarni krediti

I za druge vrste imovine (maslinike, voćnjake, tvorničke hale itd.) je moguće dobiti hipotekarne kredite, a visina kredita ovisi o vrijednosti procijenjene imovine. Ako su te druge vrste imovine izvor vaše zarade, dakle područje djelatnosti, možemo razmotriti vrijednost vašeg posjeda i vrijednost vaše djelatnosti, napraviti stručnu procjenu uz detaljne analize i pomoći vam hipotekarnim kreditom. Prednost hipotekarnih kredita je u tome što je vaša imovina zalog i jamstvo i ne morate nikoga moljakati da vam bude jamac. Sami sebi, zajedno sa svojom imovinom ste jamci, a to može biti veliki poticaj da dobiveni kredit mudro upotrijebite i da vam se to na kraju isplati.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (189 ocjena)

Home » Hipotekarni krediti