Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitna pozajmica na ruke

Kako doći do hitne pozajmice na ruke?

Hitna pozajmica na ruke je jedna od opcija koju možete razmotriti u slučaju da vam je potrebna brza financijska injekcija. Ova vrsta pozajmice podrazumijeva da dobivate novac direktno u ruke, bez potrebe za bankovnim računom ili drugim formalnostima.

No, kako doći do hitne pozajmice na ruke?

Prvo i osnovno, važno je znati da ova opcija nije baš najsigurnija. Naime, mnogi ljudi koji nude hitne pozajmice na ruke su neovlaštene osobe koje rade izvan zakonskih okvira. Stoga, prije nego što se odlučite za ovu opciju, dobro razmislite i istražite sve mogućnosti.

Ukoliko se ipak odlučite za hitnu pozajmicu na ruke, najbolje je da se obratite nekome koga poznajete i u koga imate povjerenja.

To može biti član obitelji, prijatelj ili kolega s posla. No, čak i u ovom slučaju, treba biti oprezan i dogovoriti se o svim detaljima pozajmice.

Ako ne poznajete nikoga tko bi vam mogao pozajmiti novac na ruke, možete pokušati pronaći nekoga preko oglasa ili društvenih mreža.

No, i u ovom slučaju, budite vrlo oprezni. Provjerite sve informacije o osobi koja vam nudi pozajmicu i nikada ne dajte novac unaprijed.

Ukoliko je moguće, najbolje je izbjeći hitnu pozajmicu na ruke i pokušati pronaći druge opcije. Možete se obratiti banci ili drugoj financijskoj instituciji, tražiti pomoć od obitelji ili prijatelja, ili pokušati zaraditi dodatni novac na drugi način.

U svakom slučaju, ako se odlučite za hitnu pozajmicu na ruke, budite oprezni i provjerite sve informacije prije nego što se upustite u ovu opciju. Važno je da ne upadnete u zamku prevare i da ne izgubite više novca nego što ste planirali.

Koje su prednosti i mane hitne pozajmice na ruke?

Kada se radi o hitnoj pozajmici na ruke, postoje i prednosti i mane koje treba uzeti u obzir prije nego što se odlučite za ovu opciju.

Jedna od prednosti hitne pozajmice na ruke je brzina. Ukoliko vam je hitno potreban novac, ova opcija vam može pomoći da ga dobijete u vrlo kratkom roku. Također, ako nemate bankovni račun ili vam je račun blokiran, hitna pozajmica na ruke može biti jedina opcija koja vam je dostupna.

Druga prednost je jednostavnost. Za razliku od banaka i drugih financijskih institucija, koje zahtijevaju brojne dokumente i formalnosti, hitna pozajmica na ruke podrazumijeva samo dogovor između vas i osobe koja vam pozajmljuje novac.

No, s druge strane, postoje i mane hitne pozajmice na ruke koje treba uzeti u obzir. Prva mana je rizik.

Kada pozajmljujete novac od nekoga koga ne poznajete dobro, postoji rizik da ćete biti prevareni ili da će vam biti naplaćena previsoka kamata.

Druga mana je nedostatak zaštite. Ukoliko dođe do problema s pozajmljivačem, nemate nikakvu pravnu zaštitu ili mogućnost da se žalite. Također, ukoliko ne dogovorite detalje pozajmice na vrijeme, može doći do nesporazuma ili problema u budućnosti.

Stoga, prije nego što se odlučite za hitnu pozajmicu na ruke, dobro razmislite o svim prednostima i manama. Ako je moguće, pokušajte pronaći druge opcije koje su sigurnije i pouzdanije. No, ako vam je hitno potreban novac i odlučite se za ovu opciju, budite oprezni i provjerite sve detalje prije nego što potpišete dogovor.

Kako izbjeći prevare prilikom traženja hitne pozajmice na ruke?

Kada se radi o hitnoj pozajmici na ruke, postoji velika mogućnost da ćete biti izloženi raznim prevarantima koji će pokušati iskoristiti vašu situaciju. Stoga, vrlo je važno znati kako izbjeći prevare prilikom traženja hitne pozajmice na ruke.

Prvo i osnovno, nikada ne dajte novac unaprijed. Mnogi prevaranti će tražiti da im uplatite određeni iznos kao “jamstvo” ili “trošak obrade pozajmice”.

No, nakon što im uplatite novac, nestat će i više se nećete moći javiti.

Drugo, provjerite sve informacije o osobi koja vam nudi pozajmicu. Pitajte za osobnu iskaznicu ili neki drugi dokument koji će vam pomoći da provjerite njezin identitet. Također, provjerite njezinu adresu i telefonski broj kako biste bili sigurni da se radi o stvarnoj osobi.

Treće, provjerite uvjete pozajmice.

Prije nego što potpišete bilo kakav dogovor, pročitajte ga pažljivo i provjerite sve uvjete. Budite oprezni ako se traži previsoka kamata ili ako postoje skriveni troškovi. Također, budite oprezni ako se traži da potpišete prazan papir ili ako se neki uvjeti mijenjaju u zadnji trenutak.

Četvrto, provjerite zakonske okvire.

Prije nego što se odlučite za hitnu pozajmicu na ruke, provjerite zakonske okvire koji reguliraju ovu vrstu pozajmice. Ako se osoba koja vam nudi pozajmicu ne pridržava zakona, bolje je da potražite druge opcije.

Konačno, ako niste sigurni u svoje sposobnosti da prepoznate prevaru, potražite pomoć stručnjaka. Možete se obratiti policiji, udruzi za zaštitu potrošača ili nekom drugom stručnjaku koji će vam pomoći da prepoznate prevaru i zaštitite sebe.

Ukratko, hitna pozajmica na ruke može biti vrlo rizična opcija, ali ako se pridržavate ovih savjeta, možete smanjiti rizik od prevare i zaštititi sebe od gubitka novca.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (606 ocjena)

Home » Hitna pozajmica na ruke