Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HNB krediti

HNB krediti

Današnje poslovanje kreditima neizostavan je dio svakog prosječnog građanina Republike Hrvatske. Pošto dobro znamo da financijska situacija i poslovanje u Hrvatskoj ne glase kao najbolji, a to smo se lijepo izrazili, uzimanje kredita mnogima je danas opcija koju ne mogu više odgađati. HNB krediti funkcioniraju na način da potrebitim ljudima ponude rješenje za sve njihove financijske probleme. HNB predstavlja popis svih licenciranih kreditnih kuća, a nove kreditne kuće rade jako puno kako bi dobili priznanje od HNB-a kako bi postale priznate kreditne kuće za poslovanje s kreditima.

HNB krediti – stambeno pitanje

Kad je u pitanju stambeno pitanje, mnogi građani voljeli bi se okušati sa stambenim kreditom kako bi mogli useliti u svoj stan. Za vlastitu nekretninu potrebna je velika količina novca koji ljudi često nemaju vremena skupljati u situaciji kakvu imamo u državi. HNB krediti stoga nude rješenje onima koji ne žele čekati. Stambeni krediti HNB-a pomogli su mnogima da ostvare svoje želje u životu po pitanju stambenog pitanja, a na Vama je isto tako da se ohrabrite na taj korak. HNB krediti nude rješenja svojim klijentima, a zadovoljstvo klijenata bitno je ovakvoj instituciji kao HNB. Ne čekajte čudo na lutriji da biste si priuštili svoj životni prostor. HNB stambeni krediti pomoći će Vam u realizaciji Vaših životnih planova.

HNB krediti – poslovni krediti

Ukoliko ste se našli u situaciji da Vašu poslovnu ideju je moguće sprovesti samo uz vanjsko financiranje i niste sigurni što po tom pitanju napraviti, shvatite da svaki ozbiljan posao prije ili kasnije mora uzletjeti da bi funkcionirao, a mnogi od tih poslovnih ideja procvjetali su upravo zbog poslovnih namjenskih kredita. Kad je u pitanju ovakva vrsta kredita, klijenti se obično ne odvaže tako lako, no oni koji zbilja vjeruju u svoj poslovni projekt nastupaju hrabro i bore se za svoj projekt. Ukoliko i Vi smatrate da Vam je projekt lukrativan i odličan, ali da treba samo malo financijske pomoći i radio bi, odvažite se potražiti kredit i ostvarite svoj poslovni plan u punom potencijalu. HNB krediti pomoći će Vam u tome.

HNB krediti – gotovinski krediti

Kad su u pitanju nenamjenski, gotovinski krediti, HNB krediti mogu se ostvariti i za takve situacije. Danas će se mnogi naći u situaciji kad će jedino kroz gotovinski kredit moći se opet popeti na noge i dalje nastaviti sa svojim životnim planovima. Ako HNB krediti mogu pomoći i Vama da ponovo progledate, zašto ne? Kod HNB kredita ne riskirate ulaz u neprofesionalno poslovanje. Za ovakvu vrstu kreditiranja obratite se već danas i riješite napokon svoje probleme.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (262 ocjena)

Home » HNB krediti