Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPN bankomati

HPB bankomati

HPB danas ima povjerenje mnogih građana u Repubici Hrvatskoj i posluje u atmosferi povjerenja već 30 godina. Kao najveća banka u hrvatskom vlasništvu, HPB igra na tu kartu i pametnim poslovanjem ostvaruje niz zadovoljnih klijenata iz godine u godinu. Takav odnos popraćen je dobrom mrežom HPB bankomata koja se proteže od Istre do Slavonije, odnosno od Međimurja do Prevlake. HPB bankomati nadomak su Vam gdje god se nalazili, a detaljniju analizu pripremili smo kako biste dobili dojam o prisutstvu HPB bankomata u Vašem kraju.

HPB bankomati – kontinentalna Hrvatska

Bankomati HPB-a mogu se naći u svakom većem mjestu kontinentalne Hrvatske. Zagreb prednjači, kao najveći grad RH prvi je i po broju bankomata. Iza njega slijede Varaždin, Vukovar i Osijek, svaki po preko 10 bankomata. HPB bankomati mogu se pronaći i u ostalim gradovima kontinentalne Hrvatske: Karlovac, Virovitica, Slavonski Brod, Čakovec, Krapina, Koprivnica, Županja, Našice, Nova Gradiška, Đakovo, Požega i drugi. Mreža HPB bankomata u kontinentalnoj Hrvatskoj raste iz godine u godinu. Bankomati su postavljeni na prometna mjesta u gradovima kako bi bili lakše dostupni većem broju građana. HPB klijenti imaju stalni pristup svom novcu zbog sve većeg broja bankomata. HPB bankomati izlistani su i na službenim stranicama HPB banke.

HPB bankomati – primorje

Na našoj obali HPB također gradi mrežu bankomata. U cilju je vlasnicima HPB-a ponuditi hrvatsku uslugu financijskog poslovanja svima u državi. Primjer toga je Split, drugi najveći grad u Hrvatskoj i drugi po broju HPB bankomata. Ipak, gradovi niz hrvatsku obalu dobro su „opremljeni“ bankomatima pa gdje god se nalazili na vrijeme ljetovanja, šanse da ćete vidjeti bankomat HPB-a su velike. Građani koji se odluče za račun u HPB-u ne moraju strahovati da će tokom svog ljetovanja imati problema kako bi pronašli bankomat svoje matične banke. Treba spomenuti i Istru koja je također dobro pokrivena, a kad su u pitanju otoci, na HPB ćete naletiti na većinu naših otoka lako. Iznimke uključuju: Ugljan i Pašman, kao i ostale otoke niz Dugi Otok, Mljet, Šolta. Svi naseljeniji otoci imaju barem jednu poslovnicu ili bankomat HPB-a. HPB bankomati u primorju nalaze se u većini mjesta i u svim gradovima, kao i na većini otoka.

HPB bankomati – dostupnost

Dostupnost HPB bankomata jedna je od glavnih točki u planu razvoja HPB-a. Premda samo 30 godina stara, HPB je uspjela pokriti cijelu Republiku Hrvatsku i biti na usluzi građanima neovisno o tome gdje žive u Lijepoj Našoj. HPB bankomati dostupni su i za putnike u skladu s dogovorima banaka partnerica i u inozemstvu. HPB bankomati Vam stoga neće usfaliti gdje god se nalazili.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (405 ocjena)

Home » HPB bankomati