Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB internet bankarstvo

HPB internet bankarstvo

Internet bankarstvo postaje sve više primarna metoda za poslovanje s bankama. HPB internet bankarstvo također prati taj trend, a brzi ritam života i uvjeti u kojima je vrijeme novac, dali su prostora internet bankarstvu da se razvija. 2020. godine, s izbijanjem svjetske pandemije COVID19, internet bankarstvo dobilo je još jedan razlog za postojanje. HPB internet bankarstvo omogućit će Vam lakše poslovanje s bankom bez odlaženja u poslovnicu ili na razgovor s osobnim bankarom za svaku sitnicu. HPB internet bankarstvo nudi sve usluge online.

HPB internet bankarstvo – plaćajte račune u par klikova

Plaćanje računa putem internet bankarstva postalo je popularno vrlo brzo iz praktičnih razloga. Uz HPB internet bankarstvo platite računa prije popodnevnog spavanja ili tokom vraćanja s posla putem mobitela. HPB internet bankarstvo omogućuje građanima da vrijeme provedeno plaćajući račune zamijene pravim životnim trenucima. Bez čekanja u redovima ne gubite živce i vrijeme.

HPB Internet bankarstvo – nošenje s COVID19

WHO je objavom o pandemiji COVID19 svijet upozorio o opasnosti ovog respiratornog virusa i potaknuo vlade diljem svijeta da zatvore svoje granice i ograniče kretanje stanovništva u svojim zemljama. U takvim uvjetima svačija ekonomija je u padu, ljudi ostaju bez posla, a poslovi koji i mogu opstati jer ne uključuju ljudski kontakt u riziku su jer svi krate svoje troškove na samo ono bitno. HPB Internet bankarstvo omogućuje Vam da obavljate svoje financijske zadatke bez riskiranja socijalnih kontakata i bez kršenja naputaka Stožera civine zaštite Republike Hrvatske. Uz Internet bankarstvo nitko neće ostati zaražen radi banke i bankovnih poslova.

HPB također je izašao u susret klijentima koji su se zadužili u HPB-u omogućujući im odgodu otplate kredita u uvjetima pandemije. Svim dužnicima u HPB-u omogućeno je više alternativa u nenadanoj svjetskoj situaciji, a briga o klijentima i suočavanje sa stvarnim stanjem dokazao je vjernost HPB-a kao najveće banke u hrvatskom vlasništvu. Čak i doba svjetske pandemije HPB brine za svoje klijente.

HPB Internet bankarstvo – u skladu sa svjetskim trendovima

Pomicanje poslovanja u digitalni svijet nije nova fora niti nova ideja. Opća digitalizacija sve je vidljivija u današnjim društvima, posebice u zapadnjačkoj kulturi. Kupovina odjeće i obuće sve češće se obavlja online, rezervacija avionskih karata i smještaja u stranoj zemlji uglavnom se obavlja online. Isto tako, bankarski poslovi prešli su u digitalno doba. HPB Internet bankarstvo upravo je rezultat toga, a danji napredak Internet bankarstva tek slijedi. Digitalno doba doživljava svoj puni razvoj, a na što ćemo doći u narednom periodu tek možemo nagađati.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (515 ocjena)

Home » HPB internet bankarstvo