Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB kontakt

HPB kontakt

Bez obzira na to koju novčanu uslugu ili transakciju trebate, prvo nas morate kontaktirati. HPB kontakt možete obaviti putem telefona, online ili osobnim dolaskom. Neki ljudi vole starinski način poslovanja i vole osobno doći, jer imaju puno pitanja, a još više potpitanja. Nekima je dovoljno dobiti sve informacije tei upute telefonskim putem, a ostalo obave prema dogovoru. Međutim, HPB kontakt online putem vam omogućava da sve što trebate obavite online putem. Oni koji i inače koriste online bankarstvo znaju sve prednosti takvog poslovanja. Obaviti plaćanje računa uz jutarnju kavu, dok ste još u pidžami, čini se kao neprocjenjiva komocija i ušteda vremena i živaca.

HPB kontakt –  krediti

Prvo se informirajte o tome koje sve vrste kredita HPB nudi i pod kojim uvjetima, pa tek onda birajte vrstu kredita koja vama, u vašoj trenutnoj situaciji najviše odgovara. HPB kontakt vam osigurava sve potrebne informacije i odgovara na sve vaše upite. Dakle, Internet bankarstvo ne služi samo za plaćanje računa ili prebacivanje novčanih iznosa s jednog računa na drugi. Online HPB kontakt vas vodi kroz sve faze u realizaciji kredita iz vlastitog doma, sa vlastitog kompjutera. Bez gnjavaže i živciranja, a ako i zapnete, uvijek su tu vaš osobni bankar i savjetnik da vam pomognu. Iako, birokratske stvari možete riješiti online, a zaključenje samog kredita i realizaciju osobnim dolaskom.

HPB kontakt – pozajmice    

Živimo u vremenu kasu brze kratkoročne pozajmice nužnost. Najgore je gubiti puno vremena zbog kratkoročne i brze pozajmice. Sada i to možete riješiti i ako se radi o pozajmicama isti dan, novac se odmah prebacuje na vaš račun. Informirajte se o proceduri takvih pozajmica, HPB kontakt vam osigurava sve potrebne informacije. Brze pozajmice se doista i rješavaju i brzo i jednostavno, a vama je upravo to najvažnije, dobiti što prije i na što sigurniji način novac koji vam je potreban. Ako želite novac na ruke i to možete dogovoriti. HPB kontakt približava banku korisnicima, pojednostavljuje novčane transakcije i poboljšava sve svoje usluge.

HPB kontakt – refinanciranje

Već ste u kreditu, ali morate nekako doći do novog kredita i mislite da je to nemoguća misija.. E nije, vama treba napraviti prvo refinanciranje. Pa što ako su vas druge banke odbile, ne odustajete valjda tako lako. HPB kontakt može biti vaš pojas za spašavanje. Kontaktirajte nas, dopustite nam da pregledamo sve relevantne podatke o postojećem kreditu, napravimo izračune i pronađemo najpovoljnju i vama najprihvatljiviju opciju refinanciranja. Refinanciranje je uvijek rezervni plan, ako sve druge opcije propadnu i uvijek je izvedivo. Zato ne očajavajte, kontaktirajte nas što prije, pa će i vaš problem biti brže riješen, a potrebni novac stići u vaše ruke.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (218 ocjena)

Home » HPB kontakt