Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:18
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB krediti za branitelje

HPB krediti za branitelje

Znamo kako je najteži dio sam početak otvorenja novog poslovanja, pogotovo u financijskom smislu gdje pokušavate na bilo koji način doći do potrebnih sredstava. Zato je HPB omogućio našim hrvatskim braniteljima posebnu kreditnu liniju za financiranje poljoprivrednih i poduzetničkim projekata po najpovoljnijim uvjetima. HPB u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja omogućuje mikro, malim i srednjim poduzetnicima odnosno hrvatskim braniteljima, lakše i bolje uključivanje u svijet poduzetništva, te njegov daljnji rast i razvoj poslovanja s njihovim HPB krediti za branitelje.

HPB krediti za branitelje – krediti koji vam daju mogućnost

HPB krediti za branitelje su namijenjeni poslovnim subjektima, mikro, malim i srednjim poduzetnicima kojima operativno upravljaju hrvatski branitelji iz Domovinskog rata te i djeca hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, koji ujedno mogu biti i vlasnici odnosno suvlasnici te mogu biti u vlasničkoj strukturi no nužno ne upravljaju operativno poslovnom strukturom. Vrste HPB kredita za branitelje koji mogu ugovoriti u banci variraju od kratkoročnih i dugoročnih poljoprivrednih kredita, dopuštenog prekoračenja po transakcijskom računu, kratkoročnom kreditu za obrtna sredstva i revolving kredita sve do dugoročnih kredita za obrtna i trajno obrtna sredstava te dugoročni kredit za ulaganje u osnovna sredstava.

HPB krediti za branitelje – brzo i jednostavno

HPB kredite možete ugovoriti na čak dva različita načina, te sami odaberete opciju koja vama najviše paše ovisno o vašoj situaciji i mogućnostima. Prva vam je opcija da zatražite kredit za branitelje putem online obrasca koji je dostupan na njihovoj web stranici. Sve što trebate je slijediti korake u vrlo jednostavnom procesu, samo odaberete proizvod i unesete vaš OIB, te pratite daljnje upute. Ovaj proces je veoma praktičan jer vam štedi mnogo vremena,a i novca. Kao drugu opciju mogu se ugovoriti HPB krediti za branitelje u vama najbližoj poslovnici banke. Imate opciju da prethodno ugovorite sastanak preko njihove web stranice. Oni će vam se javiti u što najkraćem roku s odgovorom i prijedlogom termina za sastanak u poslovnici po vašemu izboru.

HPB krediti za branitelje – za bolju budućnost

HPB je ušao u suradnju s Ministarstvom hrvatskih branitelja kako bi pružio našim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata, te ujedno i njihovim djecama, mogućnost i potporu da pokrenu svoj vlastiti posao, bilo kao mikro, malo ili srednje poduzetništvo. Kroz posebne, povoljne HPB kredite za branitelje daje im se šansa i podrška našim hrvatskim braniteljima i njihovim djecama da u Hrvatskoj mnogo lakše i bolje se priključe ostalim poduzetnicima u sam svijet poduzetništva.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (498 ocjena)

Home » HPB krediti za branitelje