Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB poslovnice

HPB poslovnice

HPB najveća je hrvatska banka koja svojom uslugom pokazuje vjernost svojim klijentima i ponos svog imena. HPB je tokom svog postojanja nastojao proširiti mrežu po cijeloj Hrvatskoj. HPB poslovnice se danas nalaze u svakom većem ili manjem mjestu u Hrvatskoj, a HPB bankomati na svakome uglu. HPB je svojim nastojanjima da proširi mrežu poslovnica pokazao ozbiljnost i profesionalnost u ponudi bankarskih usluga za sve. HPB poslovnice su također mjesta gdje građani žele čuvati svoj novac – povjerenje je glavna misao vodilja HPB-a od osnutka.

HPB poslovnice – Mogu li otvoriti račun u HPB-u ako u mom selu nema poslovnica?

HPB je otvoren za suradnju sa svim građanima Republike Hrvatske neovisno o njihovoj adresi prebivališta. Ukoliko dolazite sa sela gdje nema HPB bankomata niti HPB poslovnica, a imate mjesto blizu gdje je ima, ne košta Vas ništa da svoje financije vodite u hrvatskoj banci. HPB poslovnica poslužit će Vam onda kad ćete imati specifičnu situaciju, a bankomati za sve ostalo. Ukoliko ste se odlučiti za HPB, pogledajte mapu HPB poslovnica na službenim stranicama Banke za više detalja.

HPB poslovnice – Ima li ih na otocima?

HPB poslovnice prisutne su u svim gradovima hrvatske obale, a isto tako i na otocima. Otoci velikog stanovništva poput Krka, Cresa, Brača, Hvara, Korčule ili Paga imaju poslovnicu, dok je na manjim otocima situacija drukčija. Tamo gdje nema poslovnica, HPB surađuje s Hrvatskom Poštom kako bi svoje usluge dao na ponudu i u mjestima gdje još nema poslovnice. Ukoliko se ovog ljeta nađete na nakom od naših prekrasnih otoka, možete biti sigurni da gdje god se nalazili, ćete imati pristup svojem novcu; bilo to radi poslovnica HPB-a, Hrvatskom Poštom ili samo bankomatima u mjestima gdje poslovnica nema.

HPB poslovnice – sve usluge na jednom mjestu

HPB poslovnice pomoći će Vam u svakoj situaciji vezanoj za Vaša financijska pitanja. Uz HPB, profesionalna usluga bit će Vam nadomak ruke. HPBovi zaposlenici prate tradiciju financijskog poslovanja u Hrvatskoj već desetljećima, a niz zadovoljnih klijenata omogućili su poslovnice u svakom gradu i mjestu te iznimno prostranu mrežu HPB-ovog poslovanja. HPB poslovnice s godinama su postale mjesto sigurnosti i povjerenja, a Vaš novac bit će siguran u visokokvalitetnim modernim prostorima koje reflektiraju povijest poslovanja HPB-a u Hrvatskoj. HPB poslovnice u konstantnom su rastu, a radi konstatnog širenja posla u Hrvatskoj, HPB je sklon danjem investiranju u nove poslovnice, što znači više klijenata i jača mreža. HPB pouzdan je izbor za svakoga tko želi profesionalnu uslugu i visoku razinu dostupnosti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (295 ocjena)

Home » HPB poslovnice