Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Klik krediti

Kako pronaći najbolju kreditnu uslugu online onda kada nemate vremena za dugotrajan proces podnošenja zahtjeva? Čak i ukoliko ste definirali najvažnije kakteristike kredita koji vam je potreban, na internetu možete pronaći ogromnu ponudu koja je predstavljena kao najbolja u smislu općih uvjeta. Ali da bi ste izbjegli gubljenje vremena i pristupili odmah kreditu koji odgovara svim vašim kriterijima, znajte da postoji jedan koji je najbolja opcija za vas.

To su klik krediti. Ponuda i realizacija kredita putem online opcije postala je najpopularniji način da se lako i brzo dođe do financijskog rješenja. Pritom, ovdje su uključene mnoge prednosti koje čine da kredit ima sve aspekte praktičnosti i brzine. Sve više građana Hrvatske se odluči putem interneta aplicira za kredite. Kako su klik krediti postali vrlo traženi način financiranja, u mnogim situacijama oni predstavljaju izvrsno rješenje.

Klik krediti – jednostavan način do brzog novca

Ukoliko ste sagledali različite načine kreditnog financiranja i ustanovili da su upravo klik krediti pravi izbor kreiran prema vašim potrebama, ovo je idealna prilika saznati više o pogodnostima koje nude. Bez odlaska u poslovnicu. U situacijama kada ne želite gubiti vrijeme za odlazak u poslovnicu banke i čekanje u redovima, klik krediti su na korak od vas. Praktičnost koju imaju klik krediti sagledava se u lakom podnošenju zahtjeva online, bez nepotrebnog odlaska iz doma.

Jednostavnost opcije u okviru koje su klik krediti podrazumijeva brzinu i sveobuhvatan pristup. Manje papirologije, manje napora. Klik krediti dizajnirani su da odgovaraju najvažnijim potrebama klijenata, a da pri tom imaju sve karakteristike u smislu uvjeta za lako dobivanje novčanih sredstava. Fleksibilni uvjeti. Kada je riječ o tradicionalnim linijama kreditiranja i nekim općim uvjetima, uglavnom oni zahtijevaju dosta visoke kriterije koje u suštini odgovaraju malom broju korisnika.

Klik krediti spadaju u gotovinske kredite. Za razliku od ostalih mogućnosti kreditiranja, klik krediti imaju izuzetno fleksibilne uvjete koji su namijenjeni svim vašom potrebama. Brzo odobrenje. Klik krediti se izdvajaju po brzini odobrenja, pri čemu su novčana sredstva doslovno na klik od korisnika. Nakon podnošenja zahtjeva i odobrenja, novac je na tekućem računu za 15 minuta. Jedna od ključnih prednosti koju imaju klik krediti je doći do odobrenja dolazi vrlo brzo i bez ikakvog dodatnog odlaganja. Većina tradicionalnih kreditnih usluga podrazumijevaju čekanje na odobrenje i vrijeme dok novac ne bude na računu. No, klik krediti omogućuju lak dolazak do novčanih sredstava i doslovno najbržu mogućnost isplate.

Klik krediti ne samo da su korisni i brzi, već su najbolja kreditna ponuda na tržištu koja je dostupna.

Poznato je da su tradicionalne vrste kreditiranja vrlo složene. One uključuju niz najrazličitijih elemenata i dosta rigoroznih uvjeta. U odnosu na druge kredite, klik krediti se odlikuju po prilagođenosti klijentima, povoljnim uvjetima i brzini. Dakle, kada se sagledaju sve opcije, klik krediti se ističu kao zaista najbolji i najfleksibilniji model financiranj.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (601 ocjena)

Home » Klik krediti