Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:48
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez hroka

Kredit bez hroka

Ponude za kredit bez hroka

Neke vrste zajmova, ovisno o iznosu zajma za koji se traži, često zahtijevaju dodatne instrumente osiguranja, pa je prilikom razmatranja odluke o uzimanju zajma važno uzeti u obzir sve zahtjeve i troškove povezane s odobravanjem zajma. Kredit bez hroka, kao što je, primjerice, naknada za zahtjev za zajam, procjena pokretne ili nepokretne imovine dane kao instrumenti osiguranja, police osiguranja, troškovi javnog bilježnika itd.

Stoga je prije odluke o uzimanju zajma potrebno prikupiti i proučiti sve informacije povezane s relevantnom vrstom zajma, raspitati se kod što većeg broja kreditnih institucija o uvjetima i odredbama koje nude i na temelju prikupljenih podataka procijeniti koja je ponuda najpovoljnija za vas, imajući u vidu vašu vlastita očekivanja i mogućnosti za kredit bez hroka.

Tradicija zajmova seže daleko u povijest ljudske civilizacije. Međutim, život na dugovima nikada u povijesti života nije bio prisutniji nego danas. Različiti socijalni aranžmani stvorili su ekonomske uvjete pod kojima je pristup zaduživanju bio puno teži i zajmovima se pristupilo s puno više opreza.

Što je uvjetovalo kredit bez hroka

Omjer nenaplativih zajmova u Hrvatskoj iznosio je 5, 3% u ožujku 2021., u usporedbi s omjerom od 5, 4% u prethodnom tromjesečju. Podaci o omjeru hrvatskih nenaplativih zajmova ažuriraju se tromjesečno, dostupni su od prosinca 2001. do ožujka 2021. Podaci su dosegnuli najvišu razinu od 17, 3% u lipnju 2015. i rekordno nisku od 4, 8% u prosincu 2007. Hrvatska narodna banka pruža tromjesečne nenaplative Omjer zajma zasnovan na FINREP-u. Odnos nenaplativih zajmova prije drugog tromjesečja 2016. temelji se na nacionalnom izvještavanju. Nezavršeni zajmovi obuhvaćaju zajmove koji k

asne više od 90 dana, restrukturirane zajmove, gubitke i kredit bez hroka. U najnovijim izvješćima, novčana masa M2 u Hrvatskoj porasla je za 9, 1% na godišnjoj razini u ožujku 2021. Hrvatske devizne rezerve izmjerene su u ožujku 2021. na 24, 3 milijarde USD. Devizne rezerve u veljači 2021. iznosile su 9, 3 mjeseca uvoza.

Domaći je kredit dosegao 50, 9 milijardi USD u travnju 2021., što predstavlja porast od 3, 9% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Hrvatski je dug kućanstava u prosincu 2020. dosegnuo 24, 6 milijardi USD, što je činilo 40, 8% nominalnog BDP-a zemlje, a ljudi traže kredit bez hroka.

Kome treba kredit bez hroka

Analizom podataka presjeka iz Ankete o financiranju i potrošnji kućanstava, provedenog prvi put u Hrvatskoj 2017. godine, predstavlja se struktura posjedovanja duga kućanstava i identificiramo nekoliko karakteristika kućanstava povezanih s sudjelovanjem u dugu u tri vrste duga: osigurani dug, zajmovi bez kolaterala, kao i prekoračenja i / ili dugovanja na kreditnim karticama te kredit bez hroka.

Naši rezultati pokazuju da: kućanstva sa sredovječnim glavama teže da više sudjeluju i drže veće iznose sve tri vrste duga, kućanstva s uočenim kreditnim ograničenjima vjerojatnije uzimaju zajmove koji nisu kolateralizirani i nemogućnost financiranja potrošnje i spremnost na rizik prilikom donošenja odluka o štednji i ulaganju doprinose sudjelovanju u prekoračenjima i / ili dugovima na kreditnim karticama te trebaju kredit bez hroka.

Tablice prikazuju zbirne podatke o imovini i obvezama kreditnih institucija i podatke o kamatnim stopama kreditnih institucija. Uz to, tablice i slike prikazuju, pojedinačno i zbirno, podatke o računu dobiti i gubitka i adekvatnosti kapitala kreditnih institucija, kao i druge relevantne podatke o kreditnim institucijama. Podaci se temelje na sustavu izvješćivanja u skladu s Odlukom o statističkom i bonitetnom izvještavanju te na okviru za vršenje nadzora i prikupljanje bonitetnih izvješća kreditnih institucija.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (355 ocjena)

Home » Kredit bez hroka