Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 03.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit gotovinski

Kredit gotovinski

Što je to kredit gotovinski

Ukoliko vas zanima što je to kredit gotovinski, onda svakako pročitajte ovaj tekst, koji vam donosi informacije o tome. Kredit gotovinski je jedna od vrsta kredita koje nude banke. Ova vrsta kredita je idealno rješenje za sve osobe koje žele doći do dodatnog financijskog izvora, kojim bi mogli omogućiti svoju želju ili potrebu.

Iznos, na koji se ovaj kredit može ugovoriti, varira od nekoliko tisuća kuna pa sve do nekoliko stotina tisuća kuna. Ovakav raspon iznosa ovu vrstu kredita čini vrlo traženom na tržištu. Nadalje, ovakav kredit je jako tražen i zbog u toga što je u većini slučajeva nenamjenski. Drugim riječima, banke vam ne uvjetuju na što morate potrošiti dobiveni kredit.

Kreditom možete rasplagati za ono što vam treba, ta odluka je isključivo na vama. Ovom vrstom kredita možete kupiti novi automobil, platiti egzotično putovanje, platiti liječenje ili pak urediti svoj dom. Na vama je da odaberete kreditora kod kojeg želite podignuti gotovinski kredit.

Koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobio kredit gotovinski

Kako bi se mogao dobiti kredit gotovinski, potrebno je ispuniti određene preduvjete i uvjete. Preduvjeti se odnose na to tko sve može biti korisnik. Osoba koja može dobiti kredit gotovinski mora biti punoljetni građanin Republike Hrvatske koji ima redovna financijska primanja. Ukoliko zadovoljavate preduvjete, možete početi sa postupkom prijave.

Postupak prijave možete obaviti direktno u bilo kojoj poslovnici banke koju ste odabrali ili putem online obrasca koji se nalazi na službenoj Internet stranici odabrane banke. Važno je da zahtjev ispunite na pravila i potpun način te da uz taj zahtjev priložite dokumente koje od vas traži banka. To je u većini slučajeva vaša važeća osobna iskaznica, potvrda poslodavca o statusu zaposlenja, dokaz o kreditnoj sposobnosti.

Za detaljnije informacije o tome koji vam sve dokumenti trebaju, uz ove navedene, kontaktirajte banku, bilo putem emaila ili direktnim odlaskom u poslovnicu. Ostali uvjeti se odnose na samu otplatu kredita. Od vas se očekuje da budete redoviti u otplati, tj. da svaki mjesec uplatite definiranu mjesečnu ratu. U protivnom, banka može pokrenuti postupak ovrhe, ukoliko ne budete redoviti platiša.

Kredit gotovinski Raiffeisen banke u eurima

U ovom dijelu teksta će vam se prezentirati jedan od gotovinskih kredita i to onaj koju nudi Raiffeisen banka. Raiffeisen banka u svojoj ponudi, osim kunskih kredita, ima i kredit gotovinski u eurima. Naime, to je iznimno važno, s obzirom da je Republika Hrvatska već dio Europske unije i uz pomoć ovog kredita hrvatski građani mogu lakše poslovati unutar Europske unije.

Isto tako je važno to što se kredit gotovinski nudi i u eurima, jer će u dogledno vrijeme Republika Hrvatska zamijeniti kunu, kao službenu valutu, eurom. Krediti u eurima su sigurniji i stabilniji zbog toga što je euro jaka i stabilna valuta. Maksimalni iznos kredita koji se može ugovoriti je 40. 000 eura.

Na dobiveni iznos možete ugovoriti jednu od dvije vrste kamatne stope, promjenjivu ili fiksnu. Rok otplate možete ugovoriti na period između jedne i sedamnaest godina, sve ovisno o iznosu koji ste podignuli, ali i o vašim planovima o tome u kojem roku želite otplatiti dobiveni kredit.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (183 ocjena)

Home » Kredit gotovinski