Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit hpb

Kredit hpb – uvod u ponudu banke

Krediti su postali neizbježan dio našeg života, a banke su prva adresa koju tražimo kada nam je potrebno nešto novca. Hrvatska poštanska banka – HPB nudi širok spektar kredita koji su prilagođeni svim potrebama klijenata. Kredit hpb je jedan od njih.

Kredit hpb se nudi svima koji trebaju financijsku injekciju, bilo da se radi o obnovi doma, putovanju, kupnji automobila ili neke druge neplanirane potrebe.

HPB pruža klijentima visoku razinu profesionalnosti i kvalitetne financijske proizvode, a krediti nisu iznimka.

Krediti hpb su prilagođeni svim klijentima i njihovim potrebama, a to znači da se nude različite vrste kredita koje klijenti mogu odabrati prema svojim mogućnostima i ciljevima. Osim toga, HPB nudi konkurentne kamatne stope, fleksibilne uvjete otplate i brz postupak obrade zahtjeva za kreditom.

Krediti hpb su dostupni za klijente koji su zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme, kao i za poljoprivrednike i umirovljenike. Ovisno o vrsti kredita, postoje različiti uvjeti koje treba ispuniti, ali u svakom slučaju, HPB se trudi pružiti najbolju moguću ponudu za svakoga.

Za sve one koji žele brzo i jednostavno doći do novca, bez previše komplikacija i papirologije, dostupno je jednostavno rješenje putem jedne poznate banke. HPB je pouzdana banka kojoj klijenti mogu vjerovati, a krediti su samo jedan od razloga zašto se klijenti rado vraćaju HPB-u.

U narednom tekstu ćemo opširnije izložiti različite vrste kredita koje je moguće dobiti u HPB-u, te uvjete koje moraju biti ispunjeni kako bi klijent mogao aplicirati za iste.

Kredit hpb – vrste i uvjeti

U odlomku broj 2 opisat ćemo različite vrste kredita koje nudi HPB i uvjete koji su potrebni za dobivanje istih. Krediti hpb su prilagođeni različitim klijentima te su dostupni u sljedećim vrstama:

1.

Potrošački krediti – namijenjeni su klijentima koji trebaju financijska sredstva za kupnju određenih proizvoda ili usluga, poput računala, mobitela, televizora, namještaja, putovanja, ili plaćanja računa za struju, vodu, grijanje i sl. Za dobivanje potrošačkih kredita, klijent mora imati redovna primanja i biti u radnom odnosu.

2. Stambeni krediti – namijenjeni su klijentima koji žele kupiti ili izgraditi nekretninu.

Uvjeti za dobivanje stambenih kredita ovise o vrsti kredita, ali općenito klijent mora imati stabilna primanja i određeni iznos ušteđevine.

3. Auto krediti – namijenjeni su klijentima koji žele kupiti novo ili rabljeno vozilo.

Za dobivanje auto kredita potrebno je ispuniti uvjete koji ovise o vrsti kredita, ali općenito klijent mora imati redovna primanja i biti u radnom odnosu.

4. Krediti za poljoprivredu – namijenjeni su poljoprivrednicima i obuhvaćaju financiranje poljoprivredne proizvodnje, stočarstva, vinogradarstva, voćarstva i dr. Za dobivanje ovih kredita klijent mora imati određeni status poljoprivrednika i zadovoljavajuće financijsko stanje.

Uvjeti za dobivanje kredita hpb ovise o vrsti kredita, ali općenito klijent mora imati redovna primanja i biti u radnom odnosu. Također, klijent mora biti stariji od 18 godina, a u nekim slučajevima potrebno je imati jamca ili osiguranje.

Kamatne stope za kredite hpb su konkurentne, a uvjeti otplate su fleksibilni, što klijentima pruža veću sigurnost i mogućnost prilagođavanja otplatnih rokova svojim financijskim mogućnostima.

Uz to, HPB nudi mogućnost refinanciranja kredita koji su uzeti u drugoj banci, što klijentima omogućuje uštedu na kamatama i troškovima obrade.

Krediti hpb su izvrsna opcija za sve klijente koji su u potrebi za financijskim sredstvima i traže pouzdanog i kvalitetnog partnera u banci s dugogodišnjim iskustvom.

Kako dobiti kredit hpb – postupak i dokumentacija

U ovom odlomku ćemo opisati postupak i dokumentaciju potrebnu za dobivanje kredita hpb. Postupak dobivanja kredita hpb započinje kontaktiranjem banke i dogovaranjem sastanka s bankarskim savjetnikom. Savjetnik će dati detaljne informacije o uvjetima kredita, kamatnim stopama, rokovima otplate i dr.

Nakon što se klijent odluči za određenu vrstu kredita, sljedeći korak je podnošenje zahtjeva za kredit.

Za dobivanje kredita hpb potrebno je dostaviti određenu dokumentaciju koja se razlikuje ovisno o vrsti kredita. Za potrošačke kredite potrebno je dostaviti osobnu iskaznicu, potvrdu o radnom mjestu i plaći te račune koji potvrđuju redovne prihode i rashode.

Za stambene kredite potrebno je dostaviti dokumente koji potvrđuju vlasništvo nekretnine, plan gradnje ili kupoprodajni ugovor, te potvrdu o radnom mjestu i plaći. Za auto kredite potrebno je dostaviti dokumente o vozilu, potvrdu o radnom mjestu i plaći, te račune koji potvrđuju redovne prihode i rashode.

Za kredite za poljoprivredu potrebno je dostaviti dokumente koji potvrđuju status poljoprivrednika, plan proizvodnje, te potvrdu o radnom mjestu i plaći.

Klijenti koji žele refinancirati kredit koji su uzeli u drugoj banci, trebaju dostaviti dokumentaciju koja potvrđuje postojeći kredit.

Nakon dostavljanja dokumentacije, bankarski savjetnik će obraditi zahtjev za kredit i klijentu dati informaciju o odobrenju ili odbijanju zahtjeva. Ako je zahtjev odobren, sljedeći korak je potpisivanje ugovora o kreditu. Ugovor detaljno opisuje uvjete kredita, kamatne stope, rokove otplate i dr.

Klijent će nakon potpisivanja ugovora dobiti novac na svoj račun, a otplate kredita se vrše prema dogovoru iz ugovora.

Klijent mora biti pažljiv i redovno vršiti uplate, kako bi izbjegao kašnjenje u otplati i moguće penale.

Ukratko, postupak dobivanja kredita hpb je jednostavan i brz, a dokumentacija koja se traži ovisi o vrsti kredita. Klijenti trebaju biti pažljivi prilikom podnošenja zahtjeva i potpisivanja ugovora, kako bi se izbjegle neugodne situacije u budućnosti. Krediti hpb su izvrsna opcija za sve klijente koji traže pouzdanog partnera u banci s dugogodišnjim iskustvom.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (406 ocjena)

Home » Kredit hpb