Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit uz osobnu iskaznicu

Kredit uz osobnu iskaznicu – brz i jednostavan način za dobivanje novca

U današnje vrijeme, kada se sve više ljudi susreće s financijskim poteškoćama, kredit uz osobnu iskaznicu postaje sve popularniji izbor. Ovaj oblik financiranja omogućuje vam da brzo i jednostavno dođete do novca koji vam je potreban, bez da morate prolaziti kroz dugotrajan proces odobrenja kredita.

Kredit uz osobnu iskaznicu je vrsta kratkoročnog kredita koja se odobrava na temelju vaše osobne iskaznice i drugih osnovnih informacija o vama. Ovaj oblik kredita obično se odobrava u iznosu do nekoliko tisuća kuna, a rok otplate varira od nekoliko mjeseci do godinu dana.

Jedna od glavnih prednosti kredita uz osobnu iskaznicu je brzina i jednostavnost procesa odobrenja. U većini slučajeva, novac će biti dostupan u roku od nekoliko sati nakon podnošenja zahtjeva. Također, nećete morati prolaziti kroz dugotrajnu proceduru prikupljanja dokumentacije i čekanja na odobrenje kredita.

Osim toga, gotovo svatko može dobiti kredit ako posjeduje svoju osobnu iskaznicu.

Nećete morati imati visok kreditni rejting ili jamca kako biste dobili ovaj oblik kredita. Samo će vam biti potrebna vaša osobna iskaznica i dokaz o redovitim primanjima.

Ipak, poput svakog drugog načina financiranja, postoji nekoliko nedostataka koje treba razmotriti prije nego što se odlučite za kredit koji se temelji na osobnoj iskaznici. Prvo, kamatne stope su obično više nego kod drugih oblika kredita. Također, rokovi otplate su obično kraći, što znači da će mjesečni iznosi biti veći.

Ukratko, putem osobne iskaznice možete brzo i jednostavno doći do novca koji vam treba putem kredita. Međutim, prije nego što se odlučite za ovaj oblik financiranja, trebate uzeti u obzir prednosti i nedostatke kredita uz osobnu iskaznicu kako biste bili sigurni da je to pravi izbor za vas.

Kako dobiti kredit uz osobnu iskaznicu – koraci i dokumentacija

Kako biste dobili kredit uz osobnu iskaznicu, potrebno je proći kroz nekoliko koraka i prikupiti određenu dokumentaciju. U ovom odlomku, objasnit ćemo vam što je potrebno učiniti kako biste se prijavili za ovaj oblik financiranja.

Prvi korak je odabir kreditne institucije koja nudi kredit uz osobnu iskaznicu. U Hrvatskoj postoji nekoliko banaka i drugih financijskih institucija koje nude ovaj oblik kredita, pa je važno provjeriti uvjete i kamatne stope prije nego što se odlučite za jednu.

Nakon što ste odabrali kreditnu instituciju, sljedeći korak je prikupljanje dokumentacije. Osim osobne iskaznice, bit će vam potrebno dokaz o redovitim primanjima, poput potvrde o zaposlenju ili porezne prijave. Također, neke institucije zahtijevaju i dokaz o prebivalištu.

Kada skupite sve potrebne papire, možete zatražiti kredit koristeći svoju osobnu iskaznicu.

To možete učiniti putem interneta, telefonski ili osobno u poslovnici banke ili financijske institucije. U zahtjevu ćete morati navesti iznos kredita koji želite, kao i rok otplate.

Nakon što podnesete zahtjev, kreditna institucija će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i odlučiti hoće li vam odobriti kredit. Ako se kredit odobri, novac će vam biti dostupan u roku od nekoliko sati ili dana, ovisno o instituciji.

Važno je napomenuti da je uvjet za dobivanje kredita uz osobnu iskaznicu redovito primanje prihoda. Stoga, ako nemate stalni izvor prihoda ili imate loš kreditni rejting, možda nećete biti odobreni za ovaj oblik kredita.

Da biste dobili kredit putem osobne iskaznice, potrebno je odabrati odgovarajuću kreditnu instituciju, prikupiti sve potrebne dokumente, podnijeti zahtjev i čekati na odobrenje. Važno je provjeriti uvjete i kamatne stope prije nego što se odlučite za ovaj oblik financiranja i biti sigurni da ispunjavate uvjete za dobivanje kredita.

Prednosti i nedostaci kredita uz osobnu iskaznicu – što trebate znati prije nego što se odlučite za ovaj oblik financiranja

Kredit uz osobnu iskaznicu je jednostavan i brz način za dobivanje novca, ali postoje i određene prednosti i nedostaci koje trebate uzeti u obzir prije nego što se odlučite za ovaj oblik financiranja.

Jedna od glavnih prednosti kredita uz osobnu iskaznicu je brzina i jednostavnost procesa odobrenja. Međutim, kamatne stope su obično više nego kod drugih oblika kredita, što znači da ćete na kraju platiti više za kredit. Također, rokovi otplate su obično kraći, što znači da će mjesečni iznosi biti veći.

Još jedna prednost kredita uz osobnu iskaznicu je to što nećete morati imati visok kreditni rejting ili jamca kako biste dobili ovaj oblik kredita. Samo će vam biti potrebna vaša osobna iskaznica i dokaz o redovitim primanjima.

Međutim, postoji nekoliko nedostataka koje treba uzeti u obzir prije nego što se odlučite za kredit uz osobnu iskaznicu.

Prvo, kamatne stope su obično više nego kod drugih oblika kredita. Također, rokovi otplate su obično kraći, što znači da će mjesečni iznosi biti veći.

Osim toga, ovaj oblik kredita obično se odobrava u manjim iznosima, što znači da nećete moći dobiti velike količine novca bez drugih oblika jamstva ili osiguranja. Također, ako ne možete platiti kredit na vrijeme, možete se suočiti s dodatnim troškovima i kaznama.

Prije donošenja odluke o financiranju putem osobne iskaznice, bitno je uzeti u obzir sve pozitivne i negativne aspekte ovog načina posuđivanja novca. Ako vam je hitno potreban novac i tražite jednostavan način za dobivanje istog, razmislite o mogućnosti kredita koji se može dobiti uz osobnu iskaznicu. Međutim, ako tražite veće količine novca ili dulje rokove otplate, možda biste trebali razmotriti druge oblike kredita.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (432 ocjena)

Home » Kredit uz osobnu iskaznicu