Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za blokirane

Kako dobiti kredit za blokirane?

Kredit za blokirane je vrsta kredita koja se dodjeljuje osobama koje imaju blokiran račun ili su u procesu izvršenja. Ovo je vrsta kredita koja se može dobiti u nekim financijskim institucijama, ali uvjeti i mogućnosti za dobivanje ovog kredita razlikuju se od uobičajenih kredita koji se nude.

Kako dobiti kredit za blokirane?
Uzimajući u obzir činjenicu da su krediti za blokirane osobe rizičniji za financijske institucije, uvjeti za dobivanje ovog kredita su često stroži nego uobičajenih kredita. Klijent će prije svega morati dokazati svoju kreditnu sposobnost. To znači da će financijska institucija tražiti dokaz o redovitom primanju dohotka, dokaz o radnom odnosu, te dokaz o posjedovanju neke vrste imovine ili nekretnine. Klijent će također morati dati jamstvo da će kredit redovito otplaćivati, te da neće izostajati s plaćanjem.

Mogućnosti kredita za osobe koje su blokirane ovise o uvjetima koje postavlja pojedina financijska institucija.

Neki od uvjeta koji se mogu naći su visoke kamatne stope, kratki rokovi otplate, te stroga pravila o vraćanju duga. Osim toga, klijenti će morati platiti dodatne naknade i provizije, što dodatno povećava ukupni trošak kredita. Bez obzira na situaciju, osobe koje se bore s financijama mogu pronaći rješenje u kreditu namijenjenom onima koji imaju blokirane račune.

Postoje financijski problemi koje mnogi ljudi imaju jer su u procesu izvršenja ili im je račun blokiran, no kredit za blokirane može biti jedan od načina za rješavanje tih problema. Ovaj kredit im omogućava da isplate dugove i podmire svoje financijske obveze, te da se izvuku iz financijske krize. No, prije nego što se odluče na ovaj korak, važno je da klijenti razmotre sve uvjete i mogućnosti, te da se posavjetuju s financijskim savjetnikom kako bi bili sigurni da je ovo najbolji izbor za njihovu situaciju.

Kredit za blokirane – uvjeti i mogućnosti

Kredit za blokirane osobe predstavlja rizičan posao za financijske institucije, zbog čega su uvjeti za dobivanje ovog kredita često restriktivniji nego kod uobičajenih kredita. Različite financijske institucije nude različite uvjete za kredit za blokirane, ali osnovni uvjeti koji se mogu očekivati su visoke kamatne stope, kratak rok otplate i strogi uvjeti za vraćanje duga.

Visoke kamatne stope su čest uvjet za dobivanje kredita za blokirane, zbog toga što su ove osobe percipirane kao rizični klijenti.

Klijenti mogu očekivati kamatne stope koje su više od uobičajenih kredita, što može značajno povećati ukupni trošak kredita. No, potrebno je napomenuti da ova vrsta kredita nije jedina koja ima visoke kamatne stope – to je često slučaj i kod drugih vrsta kredita.

Kratki rokovi otplate su također česti uvjet kod kredita za blokirane. Klijentima se često nudi kratkoročni kredit s rokom otplate nekoliko mjeseci ili godinu dana.

Ovo može značiti da će mjesečni iznosi biti veći nego kod kredita s dužim rokovima otplate.

Strogi uvjeti za vraćanje duga su također uobičajeni kod kredita za blokirane. Klijenti će biti obvezni ispoštovati dogovoreni rok otplate, kao i brojčani iznos koji se otplaćuje mjesečno.

Prema takvim uvjetima, klijenti će biti obvezni plaćati svoje obveze na vrijeme, bez kašnjenja, inače će se moći suočiti s dodatnim sankcijama.

Osim ovih osnovnih uvjeta, klijenti će također možda morati platiti dodatne naknade i provizije koje povećavaju ukupni trošak kredita. To može uključivati naknade za obradu zahtjeva, troškove održavanja računa ili bilo koje druge troškove koji se mogu pojaviti.

Osobe koje se suočavaju s financijskim problemima mogu razmotriti kredit kao opciju, ali prije donošenja odluke važno je pažljivo pregledati uvjete i mogućnosti. Najbolje bi bilo konzultirati se s financijskim savjetnikom kako bi se osiguralo da je to najbolji izbor za pojedinu situaciju. Ako se dovoljno posvetite planiranju, kredit namijenjen osobama s blokiranim računima može biti korisno rješenje za rješavanje financijskih izazova.

Kredit za blokirane – rješenje za financijske probleme

Kredit za blokirane može biti rješenje za financijske probleme, posebno za osobe s blokiranim računima. Ovaj kredit može pomoći u podmirenju financijskih obveza i otplati dugova, što može olakšati financijski teret blokiranim osobama.

Jedna od prednosti kredita za blokirane je ta što omogućava ljudima da otplaćuju svoje dugove u redovitim mjesečnim ratama. Klijenti mogu postići sporazum s financijskom institucijom o iznosu koji će se plaćati mjesečno, što im omogućava da nađu način za vraćanje svog duga.

To znači da će klijenti imati jasnu sliku o tome koliko će morati plaćati svaki mjesec i koliko će im trebati vremena da otplate svoj dug. To je korisno za one koji se bore s financijskim planiranjem i žele imati jasnu sliku o svojim obvezama.

Kredit za blokirane također može pomoći ljudima u popravljanju njihove kreditne sposobnosti. Ako se kredit redovito otplaćuje, to može pomoći u izgradnji kreditne povijesti koja će biti pozitivna za buduće financijske transakcije. To je osobito korisno za ljude koji su imali financijske probleme u prošlosti, jer mogu imati poteškoća u dobivanju kredita od drugih izvora.

Osoba koja se nalazi u blokadi može kroz proces dobivanja kredita postići poboljšanje vlastite kreditne sposobnosti i financijske stabilnosti.

Financijska podrška za ljude u teškoćama, poput blokiranja računa, može biti od velike pomoći u rješavanju financijske krize. Osobe koje su se našle u financijskim teškoćama zbog nagle promjene u radnoj situaciji ili drugim faktorima, mogu se koristiti kreditom za blokirane kako bi premostili financijsku krizu. Ovo može biti korisno za ljude koji su se našli u situaciji gdje ne mogu platiti svoje račune ili imaju dugove koji se nagomilavaju.

Financijska kriza može biti prevladana uz pomoć kredita koji omogućava novi početak osobama s blokiranim računima.

Iako nije univerzalno rješenje, krediti mogu pomoći nekima u prevladavanju financijskih izazova. Prihvaćajući ovaj kredit, važno je pažljivo pregledati uvjete i razmotriti sve mogućnosti. Također, važno je imati plan za otplatu duga i pratiti svoje financije kako bi se osiguralo da se dug otplaćuje pravovremeno. Kredit namijenjen osobama s blokiranim računima može biti korisno sredstvo za financijski oporavak, pod uvjetom da se koristi odgovorno.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (248 ocjena)

Home » Kredit za blokirane