Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit zagrebačka banka

Kredit zagrebačka banka

Kada ste u situaciji da trebate nenamjenski gotovinski kredit, logično i razborito je da tražite najpovoljniji i najbrži kredit. Informirati se možete i online, čak i zahtjev za kredit možete predati online, a sve to vam omogućuje kredit zagrebačka banka. Možete sve obaviti na starinski način, doći u banku, savjetovati se sa svojim osobnim bankarom, predati popunjen zahtjev za kredit i onda otići doma i čekati da vas obavijeste, a možete uštedjeti jako puno vremena, novaca i živaca ako to sve obavite online, iz udobnosti vlastitog doma, a traženi iznos se prebacuje na vaš račun odmah nakon odobrenja. To je najjednostavniji, najbrži i najpovoljniji način da dođete do potrebnog kredita.

Hipotekarni kredit – kredit zagrebačka banka

Kada trebate  veći iznos gotovine za bilo koju namjenu, na duži rok otplate (do čak 20 godina), a imate u vlasništvu kvalitetnu nekretninu koja može biti garancija i zalog za hipotekarni kredit, svakako na kredit zagrebačka banka zatražite hipotekarni kredit. Ovu vrstu kredita možete zatražiti i na druge vrste nepokretne imovine. Informirajte se o detaljnim uvjetima na kredit zagrebačka banka, predajte zahtjev i nadajte se brzom odobrenju zatraženog hipotekarnog kredita. Odlični uvjeti, stručno savjetovanje, jednostavan i brz postupak od predaje zahtjeva do odobrenja i konačne realizacije kredita. Dakle, ako trebate hipotekarni kredit, vaša adresa je kredit zagrebačka banka.

Lombardni kredit – kredit zagrebačka banka

Ako imate oročenu štednju, stambenu štednju ili policu životnog osiguranja, u svako doba možete dobiti gotovinski kredit, a da ne morate dirati svoju oročenu štednju i pozitivne kamate na tu štednju.  Ugovorite lombardni kredit! Lombardni kredit nenamjenski je gotovinski kredit na temelju vaših štednih uloga, koji omogućuje gotovinskih iznosa uz istovremeno ostvarivanje rasta vaših štednih uloga kroz pozitivne kamate koji se ne ukida niti zaustavlja. Prednosti lombardnog kredita su;  povoljne kamate, ne trebate dodatno osiguranje kredita, a ni jamce, nema dobnih ograničenja za dobivanje lombardnog kredita, različiti načini otplate kredita; kredit zagrebačka banka je na vašoj strani.

Turistički kredit – kredit zagrebačka banka

Bavite se turizmom, ali vam za uspješnu sezonu trebaju sitne preinake i obnova inventara, zatražite turistički kredit. Kredit ćete dobiti bez obzira na namjenu. Bez obzira da li želite kupiti perilice za suđe, perilice za rublje, nove zavjese ili nove madrace ili nešto drugo što vam treba za uspješnu sezonu, sredstva iz kredita trošite bez pravdanja računa, a cjelokupan iznos kredita vam se isplaćuje na vaš tekući račun, kredit zagrebačka banka ne kontrolira vaše trošenje, a dobiveni kredit je vaš novac i trošite ga prema svojim potrebama i planovima zbog kojih ste i zatražili kredit. Unaprijedite nadolazeću sezonu na jednostavan, brz i uspješan način kroz lombardni kredit kod kredit zagrebačka banka.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (162 ocjena)

Home » Kredit zagrebačka banka