Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti banaka

Krediti banaka

Jednostavno pronađite i odaberite kredite banaka

Hrvatsko tržište nudi brojne mogućnosti za kratkoročne i dugoročne bankarske kredite. Posljednjih godina postalo je mnogo lakše pronaći prilagođene opcije kredita, jer se na internetu lako mogu usporediti različite ponude banka i dobiti detaljan pregled u vezi s najvažnijim karakteristikama. Korisnicima je ponuđena potpuna transparentnost u pogledu uvjeta zbog čega se lakše mogu odabrati najbolji krediti banaka.

Banke nude širok izbor usluga koji mogu ispuniti financijske potrebe klijenta, pa se lako mogu pronaći povoljni krediti banaka. Moguće je odabrati kredite banaka za više svrha, kao što je kupovina auta, financiranje putovanja, slavlja, porodičnih događaja, kupovina stana, plaćanje robe široke potrošnje, itd.

Gdje i kako pronaći najbolje kredite banaka

Da bi jednostavno pronašli kratkoročni ili dugoročni kredit banaka ponudu možete vidjeti na internetu. Ako želite odabrati one koji su pouzdani, uvijek možete na web stranicama banaka pronaći veliki broj opcija ili koristiti stranice za uspoređivanje kredita banaka. Upotrebite kreditni kalkulator kako bi ste usporedili najbolju ponudu. S’ obzirom da sada jednostavno možete putem interneta usporediti kredite, ujedno možete podnijeti zahtjev online i dobiti brz odgovor. Odobrenje je u toku istog dana, kao i novac na tekućem računu. Još jedna prednost koju imaju krediti banaka na internetu je što su uvjeti minimalni.

Krediti banaka – Kako se prijaviti

Kada želite obnoviti kuću, kupiti auto ili imate slične planove, poput ulaganja u obrazovanje, krediti banaka vam u tome mogu pomoći. Zato je uvijek dobra ideja razmotriti aktualnu ponudu i izabrati onu koja najviše odgovara. Ako ne želite gubiti vrijeme sa uspoređivanjem i dugotrajnim pretraživanjem, postoje izvrsni, brzi krediti banaka koji olakšavaju dolazak do novca. Sve što treba učiniti je ispuniti obrazac online i sačekati odgovor. Brzi krediti banaka često imaju izuzetno povoljne uvjete, što je veoma važno za korisnike koji hitno trebaju novac.

Ako vam treba veći novčani iznos, najbolje je razmisliti o dugoročnim kreditima banaka, jer ćete tako moći otplatiti rate, uz povoljnije uvjete i bez velikog opterećenja na kućni budžet. Kada su u pitanju dugoročni krediti banaka, obično se govori o onim varijantama koji se otplaćuju u razdoblju dužem od tri godine, mada postoje i duži rokovi otplate kao što su stambeni koji su do 20 godina. Pri tom, uvijek treba imati na umu kada se traže dugoročni krediti banaka, da će banke tražiti jamstvo ili određenu garanciju. Dugoročni krediti banka također imaju i dodatne pogodnosti, u smislu, kamata i otplate, tako da treba obratiti pažnju na sve informacije koje se dobivaju od bankarskog savjetnika u vezi s otplaćivanjem.

Kratkoročni i dugoročni krediti banaka

Što treba uzeti u obzir prilikom uzimanja kredita u banci? Važno je znati da se veliki i mali krediti banaka razlikuju, po nekoliko uvjeta. Prvi korak je napraviti proračun koliko novca i za što vam je potreban. S’ obzirom da na tržištu postoje različite varijante kredita, to ne znači da najjeftinija ponuda može biti najbolja za vas, zato uvijek iskoristite kreditni kalkulator za uspoređivanje iznosa kredita. Također, ne zaboravite i sve dodatne troškove, kao i naknade koje dolaze uz kredit banaka.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (494 ocjena)

Home » Krediti banaka