Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti brzi

Krediti brzi

Krediti brzi OTP banke

Treba vam kredit kako bi mogli kupiti automobil? Možda želite otići na godišnji odmor u luksuzni resort? Ili možda trebate platiti svojem djetetu fakultetsko obrazovanje u inozemstvu? Idealno rješenje za vas su krediti brzi OTP banke. Ovaj tekst će vam dati sve informacije o tome što su krediti brzi OTP banke i kako doći do njih.

Brze kredite u OTP banci možete ugovarati u poslovnici banke ili putem onlinea, što je preporučljivije u ovom vremenu korona pandemije. OTP banka se potrudila da proces odobrenja zahtjeva za kreditom ne traje duže od nekoliko desetaka minuta i isto tako omogućuje brzu isporuku kredita i to bez ikakvih troškova obrade. Na zatraženi iznos kredita, OTP banka vam može zaračunati fiksnu i promjenjivu kamatnu stopu, sve ovisno kako ste se dogovorili. Fiksna iznosi 4, 84 %, a promjenjiva 4, 43%.

Najveći iznos kredita koji možete ugovoriti je 30000 eura, dok je vremenski period za otplatu jedna do deset godina, opet sve ovisno kako se dogovorite. OTP banka svojim korisnicima nudi opciju online kalkulatora, uz kojeg korisnici mogu saznati sve kreditu, tj. koliko će kamatnih troškova platiti, s obzirom na iznos koji su uzeli i na vremenski period koji su odabrali te kamatnu stopu.

Krediti brzi Eurofinancija

Nemate posao za stalno ili vaši financijska primanja nisu dovoljna i sigurna te vas zbog toga većina banaka odbije kada zatražite kredit kod njih? Ne brinite, krediti brzi Eurofinancija stvoreni su za takve osobe koje bivaju odbijene od banaka. Pročitajte ovaj tekst i saznajte zašto su krediti brzi Eurofinancija najbolje rješenje za vas.

Ono što ove kredite čini idealnim za vas koji niste stalno zaposleni ili ste umirovljenik, je to što vam za ovaj kredit treba minimalna dokumentacija te vas nitko neće tražiti da omogućite uvid u promet na svom računu. Ovaj kredit mogu koristiti i žene koje se trenutno nalaze na porodiljnom, ali isto tako i mladi bez stalnog zaposlenja.

Jedini uvjet koji se mora ispuniti je taj da osoba koja zatraži kredit nije blokirana. Maksimalni iznos kredita koji se može ugovoriti je 10000 eura i prilikom ugovaranja nema zadužnice ni javnobilježničkih troškova. Za ovaj kredit možete imati i minimalnu kreditnu sposobnost. Ukoliko zadovoljavate sve kriterije, kredit će vam biti odobren isti kad kada ste ga i zatražili.

Krediti brzi zagrebačke banke

Zagrebačka banka osigurala je način svojim korisnicima uz pomoć kojeg mogu najbrže doći do željenog kredita. Krediti brzi zagrebačke banke odličan su izbor, jer za njihovo dobivanje ne trebate odlaziti u poslovnicu banke, već ga možete zatražiti i dobiti iz udobnosti svojeg doma. To je naročito važno za ljude koji žele sačuvati svoje zdravlje u vrijeme pandemije korona virusa.

Sve što vam treba kako bi dobili ovaj kredit je da imate instaliranu mobilnu aplikaciju m-zaba. Uz pomoć navedene aplikacije krediti brzi zagrebačke banke su postali dostupni bez obzira gdje se nalazite, sve dok imate pristup navedenoj aplikaciji. Ovaj način, osim što vam omogućava da ne idete u banku, isto vam tako omogućava da ne idete kod javnog bilježnika.

Kao što je već rečeno prvo trebate instalirati navedenu aplikaciju te unutar nje odaberite opciju m-kredit. Unutar nje dogovarate sve o kreditu koji želite dobiti. Elektroničnim potpisom na ugovoru cijeli je postupak završen te će se vaš kreditni novac prebaciti na vaš bankovni račun.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (388 ocjena)

Home » Krediti brzi