Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 50000 kn

Krediti do 6500 EUR

Kao važan izvor finansiranja, krediti su postali veoma popularni, zbog čega spadaju u najtraženiji proizvod na kreditnom tržištu. Uopšteno, većina banaka i zajmodavaca online odobrava kredite do 6500 EUR, jer se uz jednostavan pristup ovoj finansijskoj opciji građani u mogućnost da postignu mnogo lakše svoje ciljeve.

Iako su ranije krediti u stranoj valuti bili vrlo popularni, od nedavno kunski krediti su sve traženiji. Najviše iz razloga jer su stabilni i nema većih promena u smislu povećanja kamatne stope. S’ obzirom da mnoge banke u svojoj ponudi imaju ovu varijantu kredita, obično u promotivnom periodu se nude kroz znatno povoljnije uslove, odnosno, manje kamatne stope i bez troškova obrade. Zahtevi za pristup ovoj vrsti kredita veoma su fleksibilni, što je izvrsna mogućnost za klijente da mogu brzo do gotovine.

Krediti do 6500 EUR – Do gotovine uz niz pogodnosti

Finansijske potrebe građana se danas sve češće razlikuju, posebno kad je reč o plaćanju, troškovima ili realizaciji važnih životnih ciljeva. Banke i zajmodavci nude kredit do 6500 EUR koji je idealan kod svih vrsta troškova, pri čemu nema odlaska u banku, a dolaze uz jednostavan birokratski proces sa minimalnom papirologijom.

Popularnost kredita do 6500 EUR svakodnevno se povećava, jer je sve više korisnika zainteresovanih za finansijske usluge koje nude sigurnost, niske kamatne stope i fleksibilnost. S’ obzirom da krediti do 6500 EUR imaju niz pogodnosti, to ih čini održivom alternativom koja ispunjava sve najvažnije zahteve korisnika. Jedna od velikih prednosti kunskih kredita je ta što oni ne traže objašnjenje o nameni novca. Banke u svojoj ponudi imaju kredite do 6500 EUR, a rok otplate može varirati. Kamatne stope su fiksne, promenljive ili kombinovane. Naime, kombinovane kamatne stope spadaju u popularnije prilikom odabira kunskih kredita, što znači da je u prvih nekoliko meseci kamatna stopa fiksna, a zatim promenljiva.

Krediti do 6500 EUR sa dužim razdobljem otplate

Krediti do 6500 EUR su veoma traženi, iako je reč o većem novčanom iznosu koji dolazi uz duže razdoblje otplate. Većina finansijskih institucija pre odobrenja kredita traži od potencijalnih korisnika da ispune određene uslove kako bi se razmotrilo odobrenje o kreditu. Kod banaka jedan od važnih uslova je urednost prilikom isplaćivanja kredita. Kada je reč zajmodavcima online kod njih su blaži kriterijumi prilikom realizacije kredita do 6500 EUR. To obično podrazumeva da je korisnik punoletan, sa redovnim mesečnim primanjima i aktivnim tekućim računom na koji će biti isplaćena novčana sredstva. Krediti do 6500 EUR se mogu realizovati kod banke sa dužim razdobljem otplate. U ponudi postoji više varijanti kunskih kredita koji se mogu koristiti u skladu sa potrebama korisnika i mogu se iskoristiti za kupovinu auta, za obrazovanje, putovanje i slično.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (262 ocjena)

Home » Krediti do 6500 EUR