Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti kartice gotovina

Krediti kartice gotovina

Kad vam je potreban dodatni novac na raspolaganju je nekoliko rješenja u ponudi banki. U najatraktivnije spadaju krediti kartice gotovina. Ali, budući da se sve ove popularne opcije međusobno razlikuju u vezi sa uvjetima, uvijek se treba se informirati o obaveznim troškovima, iznosu i načinu otplate sredstava. Dakle, krediti kartice gotovina – koji proizvod odabrati?

Krediti kartice gotovina – prednosti i nedostaci

Financijske potrebe suvremenih potrošača se znatno razlikuju kada je u pitanju dolazak do dodatnog novca. Osim financijskih proizvoda namijenjenih u jedinstvene svrhe, krediti kartice gotovina omogućavaju ispunjavanje specifičnih novčanih potreba i dobivanju sredstava u različite svrhe. Kada su u pitanju krediti kartice gotovina treba napomenuti da se kreditni proizvodi mogu iskoristiti samo ako osoba ima odgovarajuću kreditnu sposobnost.

Krediti kartice gotovina za razne troškove

Krediti se jasno izdvajaju od svih ostalih financijskih proizvoda koji su dostupni na tržištu. Osim što omogućavaju dolazak do gotovine u različite svrhe, krediti osiguravaju svu potrebnu fleksibilnost. Uz njihovu pomoć mogu se financirati svi veći troškovi, poput opremanja doma, kupovine novog auta ili nekretnine. Ovo je odličan način za dolazak do značajne potpore u trenucima neplaniranih izdataka. Premda svako na osnovu svojih jedinstvenih potreba odabira najbolju opciju, bez obzira da li su to krediti kartice gotovina, najvažnije je da izabrani financijski proizvod pruži potrebnu potporu. Kada se odlučite za kredit, znat ćete koliko iznosi mjesečna rata što će olakšati upravljanje sredstvima i omogućiti veću kontrolu njihovim upravljanjem.

Krediti kartice gotovina – stalan pristup sredstvima

Kreditne kartice često se smatraju najjednostavnijim vidom kreditnog proizvoda koji omogućava pristup sredstvima u bilo kom trenutku do određenog ograničenja. Ako se pravilo koriste, kreditne kartice su veoma povoljan način za dolazak do dodatnih sredstava. No, s’ s obzirom na to da otplata kreditnih kartica dolazi s jedinstvenim uvjetima banke, treba razmisliti koliko se troškovi razlikuju u odnosu na kredit. Ne treba zapostaviti činjenicu da krediti kartice gotovina zahtijevaju dobro upravljanje svim troškovima na mjesečnom nivou, što u praksi podrazumijeva odličnu organizaciju i dobru procjenu vlastitih financijskih mogućnosti.

Krediti kartice gotovina – najbolji pristup mogućnostima financiranja

Kao što je već navedeno, krediti kartice gotovina uvijek mogu pomoći kod svakodnevnih troškova i nepredviđenih rashoda. No, kada je u pitanju gotovina, mnogi se odlučuju za ovaj vid financiranja mnogobrojnih životnih troškova, odnosno svih manjih i većih iznosa. Razlog za to je što se gotovinom može upravljati besplatno, bez mjesečnih naknada, kao što je to slučaj s kreditima i karticama. Uzimajući u obzir da mnogo toga zavisi od stečenih navika i mogućnosti, bez obzira da li si su u pitanju krediti kartice gotovina, nesumnjivo je ih treba prilagoditi svojim potrebama.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (534 ocjena)

Home » Krediti kartice gotovina