Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na osobnu

Krediti na osobnu

Pri prvoj pomisli na podizanje kredita, mnogima od nas na pamet padnu raznorazni biljezi, skupljanje potvrda i hodočašćenje pod tijelima državne institucije. No u posljednjih je nekoliko godina taj proces sveden na minimum pa se krediti mogu dobiti uz minimalnu dokumentaciju. Banke su uvelike smanjile svoje zahtjeve, ali korak dalje otišle su kreditne kuće koje su iz postupka realizacije kredita izbacile bilo kakav suvišan korak. Krediti na osobnu postali su stvarnost. Novac se tako može pozajmiti uz osnovni dokument koji svatko od nas ima uvijek kod sebe.

Kako pronaći najbolje kredite na osobnu?

Prvi korak je traženje odgovarajuće ponude. Najbolji izbor jest pretraživanje kreditnog kalkulatora jer se u njemu nalazi nebrojeni oglasi. Odlična stvar jest što ih klijenti rangiraju i ocjenjuju pa oni koji su novi u tome mogu vidjeti jesu li korisnici zadovoljni s određenom financijskom institucijom ili ne. Nakon što odaberete kreditnu kuću provjerite njezinu legitimnost na stranicama sudskog registra ili na stranicama Hrvatske narodne banke. Naime, usporednom s cvatom tržišta niču i kreditne kuće koje ne posluju uvijek u skladu sa zakonom i izbjegavaju bilo kakav pisani trag. Ako u oglasima spominju da novac isplaćuju na ruke, takve je najbolje zaobići u širokom luku.

Nakon što se odabere željena kreditna kuća, krediti na osobnu mogu se zatražiti isključivo preko interneta. Nema bespotrebnih čekanja u redovima niti sastanka u poslovnicama. Cijela procedura je maksimalno pojednostavljena kako bi klijent što prije došao do novca. Ako ima previše međukoraka, ni obrada zahtjeva ne može biti brza.

Kako do kredita na osobnu?

Dokumentacija se svodi na osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Nema provjere kreditne sposobnosti niti jamaca/sudužnika, uplitanja poslodavaca. Pozitivna ocjena donosi se na temelju financijske urednosti odnosno ima li klijent redovna primanja i podmiruje li svoja dugovanja. Ako su zadovoljeni svi kriteriji, s internetske stranice odabrane kreditne kuće se skida se ugovor. Ugovor klijent može na miru pročitati i po potrebi se savjetovati sa stručnjakom. Nije ga potrebni ovjeravati kod javnog bilježnika. Što znači da se i tu osim novca štedi i vrijeme pa isplata može ići u svega nekoliko minuta.

Krediti na osobnu na račun sjedaju za svega nekoliko minuta

Po odobrenju kredita na osobnu, novac na račun sjeda u roku od 15 minuta odnosno najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. Sama isplata ovisi o vremenu podnošenja, radnom vremenu i broju prethodno zaprimljenih zahtjeva za raznoraznim kreditima. No taj rok nikada nije dulji od 24 sata.  

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (250 ocjena)

Home » Krediti na osobnu