Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti po American kartici

Krediti po American kartici

Krediti po American kartici – krediti za sve vaše potrebe

Da li se vi trenutno nalazite u neugodnoj financijskoj situaciji u kojemu ne vidite izlaz? Da li imate nekih prošlih dugovanja kojima je napokon došlo vrijeme da se riješe? Postoji li kod vas neki projekti za koje će vam biti potreban poveći iznos novca, a kojeg trenutno nemate? Jedno od najboljih solucija da brzo i sigurno dođete do gotovine su vam krediti po American kartici. Navedeni kredit će vam omogućiti da u kratkom vremenskom roku dođete do novca kojeg možete trenutno početi koristiti.

Krediti po American kartici – za vlasnike American Express kartice

Krediti po American kartici su dostupni za sve korisnike American Express kartice kojima je hitno potreban novac. Prilikom ugovaranja spomenutih kredita neće vam biti potreban niti jamac niti ovjera javnoga bilježnika. Sami možete personalizirati kredit prema vašim potrebama te mogućnostima. Sve što trebate napraviti je odabrati iznos gotovine koji je vama u tome trenutku potreban te zatim odredite na koliko mjesečnih rata želite otplatiti kredit. Kreditni kalkulator će vam odmah prikazati izračun vaših rata. Nakon uspješnog odobrenja, dobiti ćete trenutnu isplatu vašega kredita u gotovini.

Krediti po American kartici – brza procedura ugovaranja kredita

Procedura ugovaranja kredita je veoma jednostavna, te i brza. Doslovce će vam biti potrebno 15 minuta da ga ugovorite. Nakon što uspješno pošaljete vaš zahtjev za krediti po American kartici, vaš bankar će u najkraćem roku stupiti s vama u kontakt kako bi vas obavijestili o odobrenju. Ujedno će vas informirati u kojem vremenskom periodu ćete zaprimiti uplatu kredita na vašoj kreditnoj kartici. Mnogi se odlučuju na ovaj tip kredita zbog jednostavne procedure te brze realizacije.

Krediti po American kartici – trenutna isplata kredita

Krediti po American kartici su postali česti izbor mnogih vlasnika American Express kartice kojima pod hitno potreban novac. Pomogli su velikom broju ljudi koji su se našli u bezizlaznim situacijama. Ovi krediti vam se realiziraju u veoma kratkom roku kako bi vam omogućili trenutno raspolaganje s gotovinom.  Ako vam je gotovina potrebna već isti dan, onda su vam ovi krediti dolična opcija. Pomoći će vam da riješite bilo kakve probleme koje trenutno imate. Bez obzira da li se radilo o rješavanju prošlih dugovanja, kvar na vašemu automobilu, hitna intervencija u vašemu domu ili da popravite vaše financijsko stanje u kućanstvu. Kredit po American Express kartici se preporuča svima koji nemaju od koga za posuditi novac, a hitno vam je potrebna gotovina. Idealna su solucija za rješavanje malih i većih financijskih problema.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (528 ocjena)

Home » Krediti po American kartici