Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti Sberbank

Krediti Sberbank

Najtraženiji krediti u široj populaciji su oni koje svi zovemo kratkoročni krediti. Ono što je važno, takvi krediti su prilagođeni potrebama i mogućnostima korisnika koji trebaju novac, zato i traže kredit, ali isto tako ga žele što prije otplatiti, jer ne vole biti dužni, ne vole živjeti pod pritiskom. Krediti Sberbank u ponudi kratkoročnih kredita prednjače pred ostalim bankama. Posebno vode računa i o vašim potrebama, ali i o mogućnostima i najbolje će vas savjetovati, kao i zajedno s vama pronaći najpovoljniju i vama najprihvatljiviju opciju. Obzirom da nam je zadovoljstvo klijenata na prvom mjestu, itekako ćemo se potruditi da stvarno budete zadovoljni.

Gotovinski nenamjenski krediti – Krediti Sberbank

Drugi po redu među najtraženijim kreditima su oni gotovinski krediti koje često zovemo i nenamjenski krediti, a rok otplate se dogovara sa korisnikom kredita. Krediti Sberbank i i u ovom paketu kredita ima manevarskog prostora da se prilagode vašim potrebama i mogućnostima. I gotovinski nenamjenski krediti se vremenski dosta brzo rješavaju, bez nepotrebnog birokratskog kompliciranja. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu profesionalnost i brzinu. Krediti Sberbank vas čekaju. Vi ćete biti sretni jer ste dobili potreban novac, mi ćemo dobiti još jednog zadovoljnog klijenta, a to je i bilo cilj, da svi budemo zadovoljni.

Dugoročni krediti – Krediti Sberbank

Poseban paket kredita su dugoročni krediti, bez obzira na njihovu namjenu, a bitna značajka takvih kredita je duži rok otplate i po mogućnosti u manjim ratama. Dugoročni krediti se traže iz dva najvažnija razloga: Zato jer trebate veći novčani iznos i zato što želite smanjiti mjesečne obročne otplate i kod Krediti Sberbank moguće. Uvijek ćete dobiti na razmatranje nekoliko izračuna i opcija i vaš osobni bankar će vam sve detalje tih objasniti da bi vam olakšao izbor vama najprihvatljivije opcije. Svi znamo da dužina otplate povećava broj rata, ali smanjuje iznos pojedinačne rate, pa izbor roka otplate ipak mora biti vaša odluka, jer vi najbolje poznajete svoje mogućnosti.

Krediti za adaptaciju – Krediti Sberbank

Ovo je poseban paket kredita za koji trebate dokumentaciju za adaptaciju, a sve ostalo je stvar dogovora između banke i klijenta. Krediti Sberbank kreditiraju i privatne i poslovne adaptacije. Za ovu vrstu kredita ipak trebate dokumentaciju za adaptaciju, zato se u startu informirajte o svim potrebnim papirima da bi uštedjeli vrijeme i ubrzali realizaciju potrebnog kredita. Krediti Sberbank će vas o svemu informirati, da ne bi donosili jedan-po-jedan papir. Što imate bolju i točniju dokumentaciju, to će vam brže biti kredit odobren i još brže realiziran. Zato se o svemu raspitajte na vrijeme i potreban novac će brzo biti u vašim rukama i planirana adaptacija može započeti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (424 ocjena)

Home » Krediti Sberbank