Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za nezaposlene Zagrebačka banka

Krediti za nezaposlene Zagrebačka banka

U današnjem vremenu potrebno je imati dobru financijsku potporu za obavljanje bilo koje financijske aktivnosti, bilo da je riječ o kupovini, plaćanju ili vraćanju dugova. Ali kada je riječ o slučaju nezaposlenosti tada je neophodan dobar plan financijske podrške, naročito onda kada postoje značajni troškovi i izdaci.

S’ obzirom da se ekonomija stalno mijenja, na tržištu se svakodnevno uvode nova financijska rješenja koja pomažu da se uravnoteži  status nezaposlenih. Nije lako održati korak sa svim troškovima u slučaju nezaposlenosti, jer se mnogo puta dešavaju nepredviđeni događaji koji zahtijevaju novčana sredstva koja tada nemamo. Upravo zbog takvih situacija, krediti za nezaposlene Zagrebačka banka postali su jednostavna financijska opcija koja može pomoći kod nepredviđenih situacija ili kada je potreban manja novčana podrška.

Krediti za nezaposlene Zagrebačka banka su brzi i jednostavni

Krediti za nezaposlene Zagrebačka banka postali su veoma tražen financijski proizvod i jedan među popularnijim posljednjih godina. Uz to, krediti za nezaposlene Zagrebačka banka dostupni su svakom klijentu, jer je riječ o manjem iznosu novca, a cijeli postupak moguće je završiti putem interneta, bez kompliciranih bankarskih procesa.

Do gotovine u toku istog dana uz Kredit za nezaposlene Zagrebačka banka

U mnogim slučajevima dešava se da je potreban hitan novac kako bi se podmirili neočekivani troškovi i riješili novčani problemi. Krediti za nezaposlene Zagrebačka banka su najbolji način da hitno dođete do gotovine. Ne morate skupljati obimnu papirologiju, čekati u redovima poslovnice, jer se kredit može zatražiti online putem interneta.

Krediti za nezaposlene Zagrebačka banka smatraju se izuzetno praktičnim, jer osim potrebnog iznosa novca, klijent može platiti hitne troškove i na jednostavan način izaći iz financijskih problema. Uz jednostavan postupak koji traje samo nekoliko minuta potrebno je podnijeti zahtjev i proslijediti tražene dokumente. Nakon procjene banke, odobrenje je obično za 15 minuta, kao i novac na tekućem računu korisnika. Još jedna velika prednost koju imaju krediti za nezaposlene Zagrebačka banka su izuzetno povoljni uvjeti, tako da se morate brinuti prilikom podnošenja zahtjeva, jer ova varijanta kredita ima veliku stopu odobrenja.

Online krediti za nezaposlene Zagrebačka banka

Za razliku od ranije kada je skoro bilo nemoguće pristupiti kreditu ako ste nezaposleni, danas je to veoma jednostavno. Financijske institucije su počele d a odobravaju kredite u slučaju nezaposlenosti kao odgovor na potrebu građana da lakše dođu do gotovine. Iz tog razloga, krediti za nezaposlene Zagrebačka banka se mogu dobiti i uz online podnošenje zahtjeva, što pojednostavljuje cijeli proces. Ovo je, kao što je već spomenuto, jedna od najvećih prednosti jer korisnici uz jednostavan postupak prijave za nekoliko minuta nakon odobrenja dolaze do gotovine brzo i lako.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (268 ocjena)

Home » Krediti za nezaposlene Zagrebačka banka