Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za obrtnike

Krediti za obrtnike

Sve više i više se ljudi odluči u današnje doba za pokretanje svoga vlastitoga posla. Najčešće se to radi o otvaranju svoga obrta na ovim prostorima. Oni koji već imaju svoj vlastiti obrt kroz određeni period poslovanja kada uvide napredak odluče se na proširenju daljnjeg razvoja svoga poslovanja. Neki se pak ga odluče na unapređenju postojećih aktivnosti u samom njihovom poslu. O čemu god da je riječ poznata je činjenica da za sve to potrebna je veća svota sredstava, koji veći dio obrtnika nema spremno. Zato se obrtnici za daljnji razvoj svojih obrta odluče za krediti za obrtnike.

Krediti za obrtnike – za bolji nastavak poslovanja

Veliki broj banaka ima u svojim ponudama kredita pregršt opcija krediti za obrtnike za sve vaše potrebe financiranja koji vam trebaju za vaše obrte. Možete vidjeti ponudu krediti za obrtnike koji variraju od krediti za obrtna sredstava, financiranje investicija te revolving krediti, imate i kratkoročne i dugoročne kredite, ovisno o tome kakve su vaše potrebe. Određene banke imaju specifične krediti za obrtnike koji su u poljoprivrednim i turističkim sektorima. Neke vam čak i omogućuju mogućnost dopuštenog prekoračenja po transakcijskom računu koje se može koristiti za financiranje povremenih potreba za likvidnih sredstvima te za fleksibilno i jednostavno povlačenje potrebnih sredstava do iznosa odobrenog prekoračenja. Ujedno imate i okvire za financijsko praćenje koje se koristi kod učestale potrebe za korištenjem kratkoročnih proizvoda.

Krediti za obrtnike – ugovorite ga bilo gdje

Prednost modernoga doba je upravo u tome što određene stvari i dužnosti možete vrlo jednostavno učiniti iz udobnosti vašega doma, bez potrebe odlaska van. Tako jednako možete ugovoriti krediti za obrtnike preko web stranica određenih banaka na internetu. Sve što trebate učiniti da bi dobili svoj krediti za obrtnike jest da odaberete krediti za obrtnike koji vama je potreban te date zahtjev za kredit. Sami personalizirate kredit tako da odaberete iznos te rok isplate koji vama najviše odgovara, normalno, ovisno o mogućnostima koja određena banka ima u svojoj ponudi.

Krediti za obrtnike – s vama kroz daljnji razvoj obrta

Mnogi danas stavljaju karijeru kao svoj broj jedan prioritet. Zbog toga je bitno za njih da i dalje razvijaju svoju karijeru na način da proširuju svoj obrt te da ga i dalje unapređuju na bolje. Krediti za obrtnike će im omogućiti upravo to, da dalje napreduju u svome poslovanju što će im koristiti na duge staze. Zato je za njih najbolja opcija krediti za obrtnike koji će im omogućiti bolji, kvalitetniji nastavak njihovih obrta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (600 ocjena)

Home » Krediti za obrtnike